Witte shutters voor een grote raampartij schuifpui openslaande deuren

Voor iedere ruimte JASNO shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kun je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand.

Witte shutters van JASNO in een serre
 Zwarte shutters van JASNO voor openslaande deuren
Witte shuters van JASNO
Zwarte shutters van JASNO voor een schuin raam in de badkamer

Meer licht voor meer sfeer

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO standaard.

De belangrijkste kenmerken van onze shutters

 • Altijd op maat gemaakt.
 • Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof.
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten en dus ook speciale raamvormen.
 • Kies voor een verticaal bedieningsstokje of voor verborgen bediening.
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.
Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Specificaties

Meer weten over shutters

 

Soorten shutters

We hebben 2 verschillende typen shutters. Zo houden we het makkelijk en overzichtelijk.

Houten shutters (Primewood shutters)

Primewood shutters zijn onze houten shutters, gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Dit is een lichte maar stevige houtsoort die geschikt is voor elk raam en elke ruimte. De subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout geeft de shutters bovendien een exclusieve uitstraling.

 • Geschikt voor rechte ramen, speciale vormen zoals ronde, driehoekige of schuine ramen, draaikiepramen én dakramen.
 • Leverbaar in stijlvolle lak- en beitskleuren of met een matte olielaag uit de JASNO kleurencollectie of een RAL-classic, F&B- of NCS-kleur.
 • Primewood shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar in lak en vanaf €555,- per m2 in beits.

Kunststof shutters (Aqualine shutters)

Spatwaterproof, hét kenmerk en de kracht van Aqualine shutters. Hierdoor is het de beste raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters maken we namelijk helemaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof.

 • Deze kunststof shutters zijn geschikt voor alle speciale raamvormen, behalve rond.
 • Ideaal voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens
 • Leverbaar in alle lakkleuren uit de JASNO collectie of een RAL-classic, F&B- of NCS-kleur.
 • Aqualine shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Kies je voor lak? Zowel bij Primewood als Aqualine kosten shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).
 • Kies je voor beits? Dan bieden we Primewood aan voor €555,- per m(met bedieningsstok).

Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor jouw raamshutters.

Heb je een speciale raamvorm en wil je daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kies je graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Hoe kun je shutters bedienen?

 

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat je de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wil je nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. Je kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat je de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wil je de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan jou:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kun je dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als je ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren je graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. Je vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijg je een zeer fraai resultaat.
Bezoekers aan de showroom van JASNO in Eersel

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij jou in de buurt?

Vind een dealer
Hoe werkt het

De juiste shutter voor jouw raam

Bij JASNO weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor jouw ramen en jouw huis. Met meer dan 20 jaar ervaring in shutters kunnen we jou altijd voorzien van het beste advies. We helpen je graag!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in ons Inspiratiecentrum. Een van onze specialisten vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om je opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat bij jouw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kun jij direct genieten van jouw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Zwarte houten Shutters van JASNO voor een draaikiepraam in een punt

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Met de gratis JASNO app visualiseer je hoe shutters en houten jaloezieën bij jou thuis voor de ramen staan.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd geworden?

In het JASNO Inspiratiecentrum in Eersel komen je raamdecoratie ideeën tot leven. Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters. We laten je graag alle mogelijkheden zien. Wil je liever direct een prijsindicatie? Geen probleem - wij nemen je mee en voorzien je van een passende prijsindicatie.