Info
Top

 

JASNO shutters: binnenluiken met verstelbare lamellen

Shutters zijn de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Je kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO namelijk standaard. 

Wat kosten shutters?

De prijs verschilt per type shutter. Voor een nauwkeurige offerte: dan ben je bij onze vakkundige dealers aan het juiste adres. Je kunt ook zelf een prijsindicatie berekenen. Onze dealer komt altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

 

Waar koop ik shutters?

Dealers in heel Europa verkopen onze shutters. In de showroom van de dealer kun je onze maatwerk raamdecoratie zien en krijg je advies. Prettig: de deskundige dealer meet bij je thuis de ramen én monteert de shutters.

Welke shutters zijn er?

We hebben 4 verschillende typen shutters. Alle shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op… : verzonken scharnieren. Deze scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

witte houten shutters in woonkamer met glas in lood
ronde houten shutters wit met witte stoel

Elk type shutter heeft andere unieke eigenschappen:

Primewood shutters

FSC®-gecertificeerde houten shutters, ofwel onze Primewood shutters van white teak hout worden het meest verkocht.

 

Aqualine shutters

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters en daardoor dé raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters maken we namelijk volledig van kwalitatief hoogwaardig kunststof.

witte houten shutters zonder bedieningsstok ofwel silentview
witte houten shutters zonder bedieningsstok ofwel silentview met railsysteem

 

 

Ecowood shutters

JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Mooi, duurzaam én voordelig.

  • Voor rechte raamvormen;
  • In de 5 meest gevraagde wittinten uit de JASNO-collectie verkrijgbaar met 47 mm, 63mm en 89 mm brede lamellen;
  • De Ecowood shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met de Primewood shutters. Beide typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering;
  • Ecowood shutters zijn vanaf € 350,- per m2 verkrijgbaar.

Ecowood Plus shutters

De plus staat voor extra, want deze Ecowood shutters hebben twee extra pluspunten:

  • De verstelbare lamellen in de Ecowood Plus shutters zijn vervaardigd van het lichtere ABS materiaal. Hierdoor kunnen we de shutter-panelen breder maken dan Ecowood shutters;
  • De Ecowood Plus shutters zijn leverbaar in 18 lakkleuren;
  • Ecowood Plus shutters zijn vanaf € 390,- per m2 verkrijgbaar.
donkere schuine shutters zonder bedieningsstok ofwel silentview in badkamer met bad
witte shutters getoogd 6 meter hoog
witte shutters met bedieningsstok ofwel silentview in badkamer met wastafel
 

 

Download de shutters APP en zie hoe shutters voor jouw raam staan

Met onze gratis APP visualiseer je hoe shutters en houten jaloezieën bij je thuis voor de ramen staan.


 

 

Waarom shutters van JASNO?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service en kwaliteit. De kwaliteit zit meestal verborgen ín onze shutters. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Mede daardoor kiezen interieur stylisten en woonbladen onze shutters. Inmiddels zie je onze shutters in vele huizen, van tussenwoningen tot villa’s. 

Shutters zijn geschikt voor elk raam. Onze shutters zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis. En ook belangrijk: het is raamdecoratie die erg makkelijk schoon te maken is.

Shutters maken een interieur indrukwekkend mooi. Zo simpel is het. Highlight your home

Webdevelopment & design by Fruitcake