Zwarte houten jaloezieën woonruimte met ladderkoord jumbo

Zwarte, houten jaloezieën

Onze zwarte, houten jaloezieën zijn stijlvol, klassiek en functioneel. Ze voegen een warme, tijdloze of juist stoere sfeer toe aan je interieur. Een voordeel van zwarte jaloezieën is dat je deze kunt combineren met allerlei verschillende kleuren in je interieur. De lamellen absorberen in deze donkere kleur het licht van buiten en zorgen voor een gezellige uitstraling. Ben je op zoek naar zwarte, houten jaloezieën? Dan ben je bij JASNO aan het juiste adres.

Zwarte blinds Schagen
Houten jaloezieën van JASNO in een zwarte uitvoering voor 4 ramen in de woonkamer
Zwarte blinds privacy uitvoering JASNO
Zwarte houten jaloezieën van JASNO achter en links van de bank

Voordelen van Paulownia hout

Voor de houten jaloezieën wordt een duurzame houtsoort gebruikt: Paulownia hout. Deze houtsoort is stevig maar ook licht. Bovendien zorgt deze houtsoort ervoor dat de lamellen niet kromtrekken. 

Creëer contrasten met JASNO houten jaloezieën

Bij witte muren kun je contrasten creëren met de zwarte, houten lamellen. Met warme tinten in je interieur kun je deze juist weer extra laten opvallen met het zwart. Onze adviseurs denken graag met je mee en komen daarnaast graag bij je langs voor advies. Omdat elk raam en huis weer anders is, maken wij onze houten jaloezieën op maat.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Houten jaloezieën met ladderkoord van JASNO, met op de voorgrond een aantal planen en een poef

De belangrijkste kenmerken van onze houten jaloezieën

  • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard).
  • Leverbaar in Paulownia hout: een lichte maar stevige houtsoort, waardoor de lamellen niet kromtrekken.
  • Lamellen leverbaar in breedtemaat 50 mm en 63 mm.
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering, waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden deze nog meer privacy.
  • Ladderband in verschillende breedtes: de smalle band van 10 mm, standaard (25 mm) of extra breed (38 mm).
  • Ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband.
  • NIEUW: Blinds met monocommando-ketting. Met deze optie kunnen de jaloezieën door middel van één kunststof ketting zowel opgetrokken als getuimeld worden. De ketting is bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme dat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen.
Zwarte blinds keuken TOM
Hoe werkt het

Jaloezieën met diverse afwerkingen

In onze jaloezieëncollectie tref je altijd wel een variant aan die past bij jouw wensen en stijl. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor jouw ramen en jouw huis. We helpen je graag!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in ons Inspiratiecentrum. Een van onze specialisten vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om je opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat bij jouw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kun jij direct genieten van jouw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

Zwarte houten jaloezieën van JASNO in een kantoorruimte

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wil je weten of zwart de juiste kleurkeuze is voor jouw interieur? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door jou gekozen raambekleding via de app in de ruimte. Zo kun je eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze zwarte, houten jaloezieën in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.