Architecten & Projectinrichters

Op maat gemaakte oplossingen voor elk project

JASNO helpt je graag bij het creëren van de unieke finishing touch voor elk project en elk interieur. We werken nauw samen met projectontwikkelaars, (interieur)architecten en projectinrichters. Een hotel, restaurant, huis in het buitenland, vakantiepark of zelfs een boot? We hebben al vele bijzondere projecten gerealiseerd en helpen je graag!
 

Met JASNO maak je ieder project uniek

Maak van jouw hotel of restaurant een welkome plek om te verblijven, van je kantoor of ontwerpstudio een inspirerende werkplek of van je wellness-centrum een frisse hygiënische ruimte.  En kom heerlijk tot rust in je huis in het buitenland met onze shutters of jaloezieën. Enthousiast geworden?

Shutters in de hotelkamer
Stap 1

Neem contact met ons op

We helpen je graag van je project een opvallend succes te maken. Onze specialist staat voor je klaar!

Stap 2

Documentatie

Technische tekeningen (CAD), specificaties van alle producten en foto's van eerder gerealiseerde projecten zijn beschikbaar.
 

Stap 3

Advies en ontwerp

We geven je met plezier ons advies voor het beste resultaat voor jouw project. We kunnen een ontwerp voor je maken en denken altijd met je mee.

Stap 4

Totaal projectmanagement

Natuurlijk zorgen we zelf voor de montage, maar we kunnen ook het totale projectmanagement van je overnemen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Hotels en restaurants met JASNO raamdecoratie

Al veel hotels zijn je voorgegaan en hebben gekozen voor JASNO. Onze raambekleding zorgt voor een uitstekende verduisteringsgraad en privacy. De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van JASNO qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie. 

Ook voor restaurants zijn shutters en jaloezieën uitermate geschikt. Ze zijn sfeerverhogend en onderscheidend. Ideaal om van jouw restaurant een unieke sfeervolle locatie te maken!
 

shutters silentview in hotelkamer

Huis of project in het buitenland

Met JASNO heb je een uitstekende partner gevonden bij het inrichten van een huis of hotel in het buitenland. Onze inmeetadviseurs en monteurs komen naar je toe en nemen je al het werk uit handen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om al in de bouwfase van een huis of hotel ons in te schakelen. We kunnen dan al direct shutters en/of blinds komen inmeten als de ramen in het project geplaatst zijn. Neem contact met ons op en we vliegen naar je toe!
 

 architecten huis bouwen shutters bedieningsstok

Bedrijven en kantoren

Wellnessinstituten, schoonheids- en kapsalons benadrukken met JASNO raambekleding een sfeer van weldaad en ontspanning. Dankzij hun uitstekende prestaties als het gaat om vochtbestendigheid, akoestiek en hygiëne hebben JASNO-producten een streepje voor. Ook zorginstellingen, tandartsen- en dokterspraktijken stellen hoge eisen aan hygiëne. Onze shutters en jaloezieën  laten zich makkelijk en goed schoonhouden.

Voor kantoren zijn shutters ideaal om het licht te regelen op de werkplekken. Winkels en musea passen ook regelmatig JASNO shutters toe om de lichtinval te regelen en zo de kostbare collecties te beschermen. 

vergaderruimte donkere shutters

We adviseren je graag!

Neem contact op met onze adviseur projecten voor meer informatie en een advies op maat. Je kunt ons bellen (0497-531250), mailen, of kom eens langs in onze showroom!