Elektrische houten jaloezieën

Elektrische jaloezieën

Bij JASNO bieden we houten jaloezieën (blinds) aan die geschikt zijn voor elk interieur. Om je leven nog makkelijker te maken, hebben we ook elektrische jaloezieën tot je beschikking. Vanaf de bank, je bed of vanuit bad kun je deze gemakkelijk bedienen. Daarnaast is elektrische raamdecoratie uitermate geschikt voor hooggelegen ramen waar je niet zo handig bij kunt. Verder is het een welkome oplossing bij grote ramen, omdat het anders erg veel kracht kost om de jaloezieën op te trekken. Bovendien is deze raambekleding kindveilig, omdat er geen bedieningskoorden los hangen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de eethoek
Elektrische houten jaloezieën van JASNO close-up
Elektrische houten jaloezieën zijn te bedienen met een afstandbediening
Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de babykamer

Blinds met Dooya motorisatie

De JASNO blinds zijn verkrijgbaar in een elektrisch bedienbare versie. Met één druk op de knop is deze raambekleding gemakkelijk in de gewenste positie te zetten dankzij de Dooya motorisatie. De elektrische bediening werkt met een 12V-motor. Het is zelfs mogelijk om meerdere elektrische jaloezieën in één ruimte met dezelfde afstandsbediening tegelijkertijd te bedienen.

Kies je voor de WiFi hub, dan kun je de houten jaloezieën koppelen aan je smartphone. Dit is ook mogelijk met spraakbediening dankzij de Connector - Motor That Talks Back app. Het koppelen van de hub kan op een 2.4GHz wifinetwerk. Een groot voordeel is dat je met deze app meerdere scènes (vaste posities) kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld timers instellen, zodat je raamdecoratie op bepaalde tijdstippen automatisch opent en sluit. Een weekje op vakantie? Niemand zal doorhebben dat jouw huis tijdelijk onbewoond is. Breekt ’s middags de warme zomerzon door en ben je op kantoor? Met je smartphone kun je je raamdecoratie altijd en overal bedienen, zodat je thuiskomt in een koel huis.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Elektrische houten jaloezieën van JASNO half geopend

Elektrische uitvoeringen

Bij onze houten jaloezieën zijn er twee mogelijkheden voor de elektrische uitvoering: Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de optie Tilt & Lift kun je niet alleen de lamellen elektrisch kantelen, maar ook het hele pakket ophalen of laten zakken door middel van de afstandsbediening of smartphone. Bij blinds breder dan 1,9 m adviseren we om voor deze optie te gaan. Het optrekken van het hele pakket met een koord kan namelijk zwaar zijn.

Bij Tilt Only kun je enkel de lamellen elektrisch kantelen. Het pakket ophalen of laten zakken doe je dan door middel van een koord. Deze optie adviseren we bij ramen waar de blinds altijd op dezelfde hoogte hangen. Door het elektrisch kantelen van de lamellen bepaal je de gewenste lichtinval op ieder moment van de dag. Onze adviseurs kunnen samen met jou de beste keuze maken voor jouw ramen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de eetkamer

Laat je inspireren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen met onze elektrische jaloezieën? Of wil je onze raamdecoratie in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom voor een gratis adviesgesprek of demonstratie en ervaar het gemak van onze elektrische blinds zelf. In onze showroom vind je een elektrische jaloezie met de opties Tilt Only én Tilt & Lift en kun je de afstandsbediening of bediening via een smartphone of tablet zelf ervaren. Laat je inspireren en adviseren door onze adviseurs en ontdek wat de beste oplossing is voor jouw raampartijen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de keuken

Bewonder onze elektrische houten jaloezieën in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.