Kunststof shutters in de kleur moss grey in de badkamer

Kunststof shutters met aluminium kern

Kunststof shutters zijn ideaal voor vochtige ruimtes of op plekken waar sprake is van spatwater, zoals bijvoorbeeld in de keuken. Kunststof shutters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan lamelmaten en kleuren. Er is dus altijd wel iets dat perfect past bij jouw woning.

Kunststof shutters van JASNO in de badkamer, stijlvol donker met een wit vrijstaand bad
kunststof shutters van JASNO in een grijze uitvoering, in de badkamer
Kunststof shutters van JASNO bij een zwembad
Kunststof shutters in een badkamer

Voordelen van kunststof shutters

Onze hoogwaardige kunststof shutters zijn voorzien van een aluminium kern, wat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft. Je kunt ze gemakkelijk reinigen met een Swiffer en in het geval van een vlek met een licht vochtige doek. Het belangrijkste kenmerk van onze kunststof shutters is dat ze spatwaterproof zijn. Dat zorgt ervoor dat dit product perfect kan worden toegepast in de keuken en badkamer, maar bijvoorbeeld ook in wellnessruimtes en zwembaden. Van onze kunststof shutters heb je jarenlang plezier.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Witte kunststof shutters van JASNO in de badkamer

Specificaties van onze kunststof shutters

 • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard).
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof.
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) en XL (114 mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten, behalve ronde raamvormen.
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lakkleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Kies voor onze Aqualine shutters

Kunststof shutters zijn een geweldige optie voor badkamers, keukens, wellnessruimtes en zwembaden. Ze zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Onze kunststof shutters geven jouw woning daarnaast een super strakke uitstraling.

Kunststof shutters van JASNO in de badkamer

Aqualine shutters

Kies je voor Aqualine shutters, dan kies je voor kwaliteit. Onze kunststof shutters hebben een aluminium kern. De shutters worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen in elke kamer. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren, lamelmaten en bedieningsopties, zodat je altijd een kunststof shutter vindt die bij jouw interieur past. Aqualine shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Onze Aqualine zijn verkrijgbaar vanaf shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).

Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor jouw raamshutters.

Heb je een speciale raamvorm en wil je daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kies je graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kun je shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat je de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wil je nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. Je kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat je de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wil je de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan jou:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kun je dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als je ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren je graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. Je vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijg je een zeer fraai resultaat.

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij jou in de buurt?

Vind een dealer
Hoe werkt het

De juiste shutter voor jouw raam

Bij JASNO weten we als geen ander hoe lastig de keuze voor shutters is. Kies je voor hout, of heeft kunststof de voorkeur? Met meer dan 20 jaar ervaring voorzien we je natuurlijk graag van een passend advies. Onze vakkundige adviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in ons Inspiratiecentrum. Een van onze specialisten vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om je opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat bij jouw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kun jij direct genieten van jouw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Kunststof shutters van JASNO in de kleur Moss Grey

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wil je weten of kunststof shutters de juiste keuze zijn voor jouw interieur? Bekijken welke kleur het best bij jouw inrichting past? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door jou gekozen raambekleding via de applicatie in de ruimte. Zo kun je eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze kunststof shutters in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.