Onderhoud en reiniging JASNO raambekleding

Onderhoud en reiniging van shutters

Op je JASNO raambekleding zal soms stof vallen. We kunnen dit niet weg toveren, maar met onderstaande tips verwijder je vuil gemakkelijk en snel van jouw raambekleding.

JASNO shutters zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Stof en klein vuil veeg je er eenvoudig af met een duster of plumeau. Hardnekkig vuil kun je verwijderen met een licht vochtige doek. Maak daarbij geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de lak aantasten.

Het eenvoudigste en snelste maak je de lamellen van de shutters schoon door ze te sluiten en aan beide zijden schoon te vegen. Daarna sluit je de lamellen de andere kant op en kun je ze opnieuw aan beide zijden schoonmaken. Je hoeft de lamellen dus niet lamel-voor-lamel schoon te maken.

 

 

 

 

Onderhoud en reiniging van jaloezieën

Maak je JASNO jaloezieën (blinds) eenvoudig schoon met een duster of plumeau. Hardnekkig vuil is met een licht vochtige doek te verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de lak aantasten.

Het eenvoudigste en snelste maak je de lamellen van de jaloezieën schoon door ze te sluiten en schoon te vegen. Daarna sluit je de lamellen de andere kant op en kun je de andere zijde schoonmaken. Je hoeft dan alleen nog een klein stukje van de lamellen lamel-voor-lamel schoon te maken.

houten jaloezieen black grey zwart in het kantoor impressie