Info

Raamdecoratie voor brede ramen

Heb je een breed raam in huis, zoals een grote raampartij of een schuifpui? En weet je niet goed welke raambekleding je moet aanschaffen voor je brede raam? Geen probleem. Met JASNO shuttersjaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je alle kanten op, zowel in de hoogte als de breedte. Alle raamdecoratie maken we op maat en je kiest natuurlijk de kleur die het beste in jouw interieurstijl past. Onze vakkundige dealers komen meten en monteren.

 

 

Shutters breed raam vtwonen
Shutters breed paneel

Shutters per paneel tot 106 cm breed

Shutters zijn wegklapbare binnenluiken met daarin verstelbare lamellen. Erg praktisch en sfeervol om licht en privacy te regelen. Eén shutterpaneel met lamelmaat S of M kan tot maximaal 91 cm breed. Kies je voor lamelmaat L of XL, dan kan één shutterpaneel maximaal 106 cm breed worden gemaakt. Is je raam breder? Dan worden er verschillende panelen aan of naast elkaar geplaatst. Op die manier kun je het raam voorzien van shutters van één, twee, of meer panelen. De hoeveelheid panelen voor je shutters wordt aangepast aan de opgegeven breedte: je krijgt altijd twee gelijke delen. Heb je een smal en een breed raam naast elkaar en wil je daar graag shutters voor? Ook geen probleem! We kunnen de paneelbreedtes van shutters aanpassen aan je wensen. Met shutters is zoveel mogelijk omdat we ze op maat maken. Heb je hoge ramen? Ook dan zijn shutters uiterst geschikt. Dankzij de tussenverbinding, kun je de verstelbare lamellen in de shutters onafhankelijk van elkaar openen of sluiten. Sluit bijvoorbeeld de onderste lamellen voor privacy, en laat de bovenste geopend voor daglicht.

 

 

Shutters op een railsysteem vanaf 2.50 m breedte

Is je raam breder dan 2.50 m? Dan biedt een railsysteem de oplossing om de shutters te geleiden. JASNO heeft verschillende subtiele railsystemen voor shutters. Soms is het zelfs mogelijk dat de rails ín de vloer gefreesd wordt. Een railsysteem is bovendien een praktische en mooie oplossing voor shutters bij een schuifpui. De maximale breedte is oneindig! Meters breed is geen probleem voor ons.

Witte shutters breed raam

 

Witte jaloezieën breed raam

Jaloezieën mogelijk tot 3.08 m breed uit één stuk!

Onze gelakte houten jaloezieën maken we voor ramen met een breedte van maximaal 3.08 m. Deze breedte geldt voor blinds in een lakkleur en voor blinds met een matte olielaag. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 2.44 m.

Heb je een raam dat breder is, dan kunnen we twee jaloezieën naast elkaar plaatsen. Desgewenst met één frontlijst die de bovenbakken bedekt. Breder kan dus altijd.

Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden met JASNO jaloezieën.

 

Gebruik de JASNO app en visualiseer shutters en blinds

Met de gratis JASNO app visualiseer je gemakkelijk hoe shutters en blinds bij jou thuis eruit zien.

 

Gratis inmeetafspraak Prijs berekenen Gratis Brochure Gratis kleurstalen

Gebruik de JASNO app en visualiseer shutters en blinds

 

Vouwgordijnen bij brede ramen

Vouwgordijnen (folds) tot 2.40 m breed uit één stuk!

Ook de folds, vouwgordijnen van geweven papier, zijn geschikt voor brede ramen. Folds maken we tot een breedte van 2.40 m. Is je raam breder, dan voorzien we je raam van meerdere vouwgordijnen naast elkaar. De houten latten op de vouwgordijnen lijnen met elkaar zodat het geheel rustig en strak oogt.

 

Onze dealers adviseren je graag over de vouwgordijnen.

Verticale lamellen (swings) tot 5.75 m breed uit één stuk!

JASNO swings zijn niet zomaar verticale lamellen. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maak je met swings iets bijzonders voor je ramen. Swings maken we tot 5.75 m breed (en tot 4 m hoog). Uiteraard kunnen er meerdere swings naast elkaar komen te hangen. Informeer bij een dealer in je buurt naar de mogelijkheden voor jouw brede raam bekleden met swings.

 

Laat je adviseren bij JASNO en bezoek de showroom op ons hoofdkantoor om de volledige collectie te zien. 

Lamellen breed raam

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.