Info
Top

Shutters voor draaikiepramen

Een draaikiepraam, ook wel kantelkiepraam genoemd, is een raam dat je aan de bovenkant schuin op een kier kunt zetten, maar ook helemaal kunt opendraaien. Je kunt een draai- of kantelkiepraam heel goed combineren met onze shutters. 

Kies uit twee opties voor het plaatsen van shutters:

Shutters op het draaikiepraam

Door de shutters te monteren op het kantelkiepraam zelf, kan het raam altijd kiepen en (beperkt) draaien. De shutter draait dan dus eigenlijk mee met het bewegende deel van het raam.

We kunnen de klink van het draaikiepraam verlengen, waardoor de shutter precies op het raam past en samen met het kantelkiepraam kan draaien. Vind je dat niet mooi? Je kunt ook een platte raamkruk bij ons bestellen die dan op de plek van de oude raamkruk maar dan áchter de shutter geplaatst wordt. De shutter blijft dan dus nog steeds óp het raam, maar je ziet geen raamkruk zitten.

Shutters op het draaikiepraam
Shutters kunnen voor het draaikiepraam geplaatst worden

Shutters vóór het kantelkiepraam

De andere mogelijkheid is om shutters vóór het draaikiepraam te plaatsen. Als de dagkant (het gedeelte van de muur dat haaks op het raam staat) diep genoeg is, kunnen shutters ook vóór het kantelkiepraam geplaatst worden. Voordeel: het draaikiepraam kan openkiepen terwijl de shutterpanelen op hun plaats blijven. Je kunt de shutters ook wegschuiven en zo het kantelkiepraam gewoon opendraaien.

Het voordeel van deze oplossing is dat het meer verduistert: de shutter bedekt de hele raamopening en niet alleen het bewegende raamdeel zelf.

 Ga verder naar shutters of houten jaloezieën voor een kastdeur of vind een dealer in de buurt.

 

witte shutters draaikiep kantelkiep raam badkuip badkamer
witte shutters draaikiep kantelkiep raam slaapkamer
witte shutters draaikiep kantelkiep raam overloop
JASNO shutters wit op een draaikiepraam in een badkamer
Shutters op een draaikiepraam in de badkamer
Webdevelopment & design by Fruitcake