Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Houten shutters voor een prachtig interieur

Houten shutters zijn een perfecte keuze voor jouw huis. Ze zorgen voor een warme en sfeervolle uitstraling. Onze Primewood shutters zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Deze lichte maar stevige houtsoort kan toegepast worden in elk interieur. In onze beitskleuren geeft de subtiele nerfstructuur jouw ruimte een exclusieve uitstraling, terwijl de coating bij de lakkleuren zorgt voor een strak eindresultaat.

Houten shutters van JASNO in de eetkamer
Houten shutters van JASNO in de woonkamer
Zwarte houten shutters van JASNO voor openslaande deuren
Houten shutters in een witte uitvoering van het merk JASNO

Elegant, stijlvol én functioneel

Houten shutters zijn niet alleen elegant en stijlvol, maar ook ontzettend functioneel. Zo is hout een natuurlijke isolator. Hierdoor houden shutters de hitte in de zomer buiten en blijft je huis in de winter juist lekker warm. Daarnaast heeft het hout en de half gebogen vorm van de lamellen een positieve uitwerking op de akoestiek in de ruimte. Tot slot zijn houten shutters duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Met een Swiffer kun je de shutters schoonmaken en ze blijven jarenlang in een goede en mooie staat. Kortom, houten shutters zijn een geweldige keuze voor elke ruimte!

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Houten shutters van JASNO in een warm interieur

Specificaties van onze houten shutters

 • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard).
 • Gemaakt van het duurzame Paulownia hout (licht van gewicht, maar erg sterk).
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) en XL (114 mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten waaronder dakramen en draaikiepramen, maar ook voor speciale raamvormen zoals ronde en schuine ramen;
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar;
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.
 • Kies voor een verticaal bedieningsstokje of voor verborgen bediening.

Meer weten over onze Primewood shutters?

Ben je op zoek naar shutters van hout? Dan zit je goed met de Primewood collectie van JASNO. In ons assortiment vind je shutters in diverse afwerkingen, maten en kleuren. Er is dus altijd iets dat perfect bij jouw huis past.

Houten shutters van JASNO voor een hoog raam

Primewood shutters

Onze Primewood collectie kan toegepast worden in elk interieur. Een kwalitatieve lak- of beitslaag beschermt het hout tegen verkleuringen en in onze kleurencollectie is er altijd een passende kleur voor jouw interieur. Mocht je de shutters liever in een RAL classic-, F&B- of NCS- kleur willen, dan is dat ook mogelijk. Onze Primewood shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar in een lakkleur en vanaf €555,- per m2 in beits.

Tip: neem voor kunststof shutters eens een kijkje bij onze Aqualine collectie.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Kies je voor lak? Zowel bij Primewood als Aqualine kosten shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).
 • Kies je voor beits? Dan bieden we Primewood aan voor €555,- per m(met bedieningsstok).

Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor jouw raamshutters.

Heb je een speciale raamvorm en wil je daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kies je graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kun je shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat je de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wil je nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. Je kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat je de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wil je de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan jou:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kun je dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als je ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren je graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. Je vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijg je een zeer fraai resultaat.
Bezoekers aan de showroom van JASNO in Eersel

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij jou in de buurt?

Vind een dealer
Hoe werkt het

De juiste shutter voor jouw raam

Bij JASNO weten we als geen ander wat de mogelijkheden van houten shutters zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in shutters kunnen we je altijd voorzien van het beste advies voor jouw ramen en jouw huis. Onze adviseurs helpen je graag!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in ons Inspiratiecentrum. Een van onze specialisten vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om je opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat bij jouw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kun jij direct genieten van jouw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Zwarte houten Shutters van JASNO voor een draaikiepraam in een punt

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wil je weten hoe onze shutters en jaloezieën bij jou thuis staan? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door jou gekozen raambekleding via de app in de ruimte.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze houten shutters in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.