Pers en Mediakit

Pers en Mediakit

Als toonaangevend merk voor op maat gemaakte shutters en jaloezieën  komt JASNO regelmatig in de media. JASNO biedt journalisten, redacteurs en bloggers diverse mogelijkheden, zoals onze Mediakit.

Pers en persberichten

Wij versturen gedurende het jaar persberichten over de lancering van nieuwe producten en nieuwigheden met betrekking tot onze collectie.

Wil je je op onze perslijst abonneren? Stuur dan een email met je gegevens. In onze mediakit kun je ook onze laatste persberichten downloaden.

Producten lenen?

Wanneer je voor een beurs, televisieprogramma of artikel gebruik wilt maken van een JASNO raambekledingsproduct, dan bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag verder. Je kunt contact opnemen met de afdeling Communicatie via email.

Pressemitteilungen

Mediakit (beeldbank)

In onze Mediakit vind je JASNO materiaal wat je eenvoudig en snel kunt downloaden. Maak een account aan in onze Mediakit. Na goedgekeurde registratie kun je inloggen en highres beelden en persberichten uitzoeken. Je ontvangt een e-mail om het materiaal snel te downloaden.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Communicatie.

Om gebruik te kunnen maken van onze Mediakit, dien je de Gebruiksvoorwaarden Mediakit te accepteren.

Je bent dealer?

Dan zijn o.a. foto's, logo's, webteksten, de meest actuele prijslijsten, productspecificaties en handleidingen beschikbaar. Je gebruikersnaam en het wachtwoord vergeten? Neem contact ons op. Wij mailen je de inloggegevens opnieuw.

Overzicht van de mediakit van JASNO