Info
Top

Shutters of jaloezieën: sfeerverhogend in de wellnessruimte

Geef je zwembad of wellnessruimte een kalme mediterrane sfeer. Het diffuse licht van JASNO shutters en jaloezieën draagt bij aan een gevoel van luxe en weldaad. JASNO houten jaloezieën en shutters zijn vochtbestendig en onze Aqualine shutters zelfs spatwaterproof! Ideaal voor het bekleden van ramen in een wellnessruimte. Ook zijn Primewood shutters met hygienilac mogelijk, speciaal geschikt voor ruimtes die steriel moeten zijn.

Geen zorgen over vocht met JASNO shutters en houten jaloezieën

JASNO houten jaloezieën en shutters zijn behandeld met een speciale lak of olie. Daarnaast zijn de aluminium bovenbak van jaloezieën, en de scharnieren van shutters, roestwerend. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kun je naast de spatwaterproof Aqualine shutters ook blinds, Primewood, Ecowood en Ecowood Plus shutters prima toepassen in een wellnessruimte. 

In tegenstelling tot Aqualine shutters, die gemaakt zijn van ABS materiaal, mogen houten jaloezieën en houten shutters niet in direct contact staan met spatwater. Condens kunnen de blinds en shutters prima hebben, maar om garantie op de lak te behouden dien je wel te zorgen voor goede ventilatie. Voor raamdecoratie in vochtige ruimtes adviseren wij daarom Aqualine shutters.

JASNO shutters voor de wellnessruimte

 

JASNO houten jaloezieën voor de wellnessruimte

Creëer sfeer met licht

In de wellnessruimte kom je tot rust. Een ontspannen omgeving met een sfeervolle lichtinval kan hierbij niet ontbreken. Verstel de lamellen van de shutters of blinds en speel met het licht. Of sluit de lamellen en zorg voor geborgenheid en privacy. Heeft je wellnessruimte brede raamoppervlaktes? Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug.

Sfeervol en warm

Breng een warme klank in de wellnessruimte met sfeervolle kleuren en natuurlijke materialen. JASNO shutters en blinds zijn beiden onder andere leverbaar in hout. Met een beitstint over de houten lamellen heen blijft de houtstructuur zichtbaar en creëer je een warm en sfeervol geheel. 

 

Ga verder naar shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen in de woonkamer of vind een dealer in de buurt.

 

JASNO shutters in het wit op draaikiepraam kiepkantel in de badkamer
JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO blinds ofwel houten jaloezieën in het wit met zwart in een badkamer
JASNO blinds houten jaloezieën in het wit in een badkamer
JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO houten jaloezieën ofwel blinds in het grijs bruin in een badkamer
JASNO shutters driehoekraam slaapkamer badkamer wit
JASNO blinds ofwel jaloezieën in het wit voor brede ramen in een badkamer
JASNO shutters in de badkamer in het wit
JASNO shutters in het wit in een slaapkamer badkamer B&B LaSuite
JASNO blinds ofwel jaloezieën in het wit voor een hoog raam in de badkamer
JASNO shutters in het wit bed & breakfast schuin raam
JASNO shutters - wit - badkamer
JASNO shutters wit op een draaikiepraam in een badkamer
JASNO houten jaloezieën ofwel blinds in het wit in een badkamer
witte shutters draaikiep kantelkiep raam badkuip badkamer
Webdevelopment & design by Fruitcake