Bezoek onze showroom

De JASNO showroom

In de JASNO showroom komen je raamdecoratie ideeën tot leven. Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters en jaloezieën. We laten je graag alle mogelijkheden zien met onze maatwerk raamdecoratie en kunnen direct een vrijblijvende inmeetafspraak inplannen. Heb je foto's of afmetingen van je raampartij(en)? Neem deze dan zeker mee zodat wij je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Benieuwd welke producten je tijdens een rondleiding in onze showroom tegenkomt? In dit blog hebben we ze voor je opgesomd.

We verwelkomen je graag met of zonder afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Op zaterdag ben je welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. Kom je graag een keer op zondag langs? Bekijk hieronder onze speciale zondagopenstellingen (JASNO sundates). Liever een videogesprek of advies aan huis met een JASNO adviseur? Ook dat is mogelijk!

Adres JASNO showroom:

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

Op de volgende (feest)dagen is onze showroom gesloten:

  • Zaterdag 6 augustus - (start bouwvak)
  • Zaterdag 13 augustus - (bouwvak)
  • Zaterdag 20 augustus - (bouwvak)
  • Zaterdag 27 augustus - (einde bouwvak)
  • Eerste Kerstdag – zondag 25 december 2022
  • Tweede Kerstdag – maandag 26 december 2022

JASNO Sundates

Onze zondag is voor jou! Quality time, dat is waar het tijdens deze "date" op zondag om draait. Samen met een JASNO adviseur gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor jullie situatie met onze shutters en blinds. Echt even de tijd nemen om je woonwensen te bespreken en onze collecties te bekijken in een ontspannen setting met persoonlijk en deskundig advies. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom. De eerstvolgende JASNO sundates is op:

  • Zondag 18 september 2022

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.

De koffie is heerlijk en er wordt echt met je meegedacht. Van een bezoek aan de showroom tot aan de montage.

Henry van Santen