Info
Top

Showroom

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen. In onze showroom in Eersel is onze raamdecoratie in diverse uitvoeringen te zien. Je kunt in onze showroom niet direct kopen, maar je kunt je hier oriënteren en door ons laten adviseren. 

Je bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur (gesloten tijdens feestdagen). De koffie staat klaar!

 

Kom je liever in het weekend? Een aantal keer per jaar is JASNO ook op zondag geopend.

JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel

Direct een afspraak maken?

jasno shutters vouwgordijnen en jaloezieën showroom
jasno shutters folds en blinds eersel showroom

JASNO op zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op JASNO raambekleding. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies over de JASNO producten. De eerstvolgende zondagopenstelling is op:

  • Zondag 26 mei 
  • Zondag 1 september
  • Zondag 13 oktober
  • Zondag 24 november

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee. 

Meld je aan voor JASNO op zondag

 
Webdevelopment & design by Fruitcake