Info

Showroom

Kom langs in onze showroom om JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen te zien. We geven je graag advies en kunnen ook direct een inmeetafspraak bij je thuis inplannen. 

Je bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Nu ook: Afspraak buiten kantooruren. Komt het niet uit tijdens kantooruren? Laat ons weten welk tijdstip je voorkeur heeft in het opmerkingenveld van het formulier.

Kom je liever in het weekend? Een aantal keer per jaar is JASNO ook op zondag geopend.

JASNO

Lange Voren 25
5521 DC Eersel

Maak direct een afspraak!

jasno shutters vouwgordijnen en jaloezieën showroom
jasno shutters folds en blinds eersel showroom

JASNO op zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die interesse hebben in JASNO raambekleding. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies en aanschaf van JASNO producten. Dit jaar gaan we ook regelmatig donderdagavond en zaterdag open. De eerstvolgende extra openstellingen zijn:

  • zondag 19 april 2020
  • maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag)

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee. 

Meld je aan voor JASNO op zondag

 
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.