Bezoek onze showroom

Showroom

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in onze showroom. We laten je graag alle mogelijkheden zien met onze maatwerk raamdecoratie en kunnen ook direct een inmeetafspraak inplannen.

Je bent van maandag t/m vrijdag van harte welkom tussen 09:00 uur - 17:00 uur! Kom nu ook zonder afspraak langs in onze showroom. We laten je graag al onze producten zien en adviseren je onder het genot van een kopje koffie. Liever een vrijblijvend videogesprek met een JASNO adviseur of advies aan huis? Ook dat is mogelijk!

Nieuw:
Onze showroom is nu ook op zaterdag van 12:00 – 17:00 uur geopend. Plan hier je afspraak in!

De koffie is heerlijk en er wordt echt met je meegedacht. Van een bezoek aan de showroom tot aan de montage.

Henry van Santen

Adres JASNO showroom:

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

Let op: op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Zaterdag 25 december 2021 (Kerstmis)
  • Zondag 26 december 2021 (Tweede Kerstdag)

JASNO Sundates

Onze zondag is voor jou! Quality time, dat is waar het tijdens deze "date" op zondag om draait. Samen met een JASNO adviseur gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor jullie situatie met onze shutters, blinds, folds en swings. Echt even de tijd nemen om je woonwensen te bespreken en onze collecties te bekijken in een ontspannen setting met persoonlijk en deskundig advies. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies en aanschaf van JASNO producten. De eerstvolgende JASNO sundates zijn op:

  • Zondag 12 december 2021
  • Zondag 16 januari 2022

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.