Info

Showroom

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in onze showroom. We laten je graag alle mogelijkheden zien met onze raamdecoratie en kunnen ook direct een inmeetafspraak inplannen.

Je bent van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Maak direct een afspraak

Nu ook: afspraak buiten kantooruren. Komt het niet uit om onze showroom tijdens kantooruren te bezoeken? Kom je bijvoorbeeld liever donderdagavond, zaterdag of zondag langs? Laat ons weten wanneer je graag langskomt door het opmerkingenveld van ons showroomformulier in te vullen. 

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM, waardoor een bezoek aan onze showroom mogelijk blijft.

jasno shutters vouwgordijnen en jaloezieën showroom
jasno shutters folds en blinds eersel showroom

JASNO op zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die interesse hebben in JASNO raambekleding. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies en aanschaf van JASNO producten. De eerstvolgende extra openstellingen zijn:

  • Zondag 10 januari 2021
  • Zondag 7 februari 2021
  • Zondag 14 maart 2021
  • Zondag 11 april 2021

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.

Meld je aan voor JASNO op zondag

 
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.