Info
Top

Dakraamshutters - ideaal op Velux ramen

Een veelgevraagd product! Wil je eens wat anders dan gordijnen of rolgordijnen voor je dakramen? Zoek je raamdecoratie voor je (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëer je met shutters een prachtige lichtinval.

Onze FSC®-gecertificeerde houten Primewood shutters passen dankzij maatwerk op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam voor bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view). 

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als je een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een breed scala van lak- en beitskleuren voor je houten shutters. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwarte en grijze shutters zijn populaire raambekleding. Ook heb je keuze uit drie diverse lamelbreedtes voor shutters, namelijk 47, 63 en 89 mm. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als je kiest voor shutters zonder de bedieningsstok, dan ogen shutters al snel ‘strakker’.

Dakraamshutters
Shutters voor dakramen van Velux, Fakro en Rooflite

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. 

Voor de juiste maat dakraamshutters hoef je alleen de code van jouw dakramen door te geven. Wil je weten waar je de code van jouw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite.

Shutters passen óók op draaikiepramen. In onze showroom ben je altijd welkom shutters op een dakraam en draaikiepraam te ervaren. Of laat je door een van onze dealers (thuis) adviseren.

 

Shutters wit met stokje voor Velux dakramen
JASNO shutters wit op een Velux dakraam
Shutters op een dakraam
Webdevelopment & design by Fruitcake