Info

Dakraamshutters - ideaal op Velux ramen

Een veelgevraagd product! Wil je eens wat anders dan rolgordijnen voor je dakramen? Zoek je raamdecoratie voor je (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëer je met shutters een prachtige lichtinval.

Onze houten Primewood shutters passen op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam op bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view).

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als je een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwart en grijs zijn populaire kleuren. Kies uit lamellen in de breedtematen S, M, L. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als je kiest voor shutters zonder de bedieningsstok ogen shutters al snel ‘strakker’.

 

Dakraamshutters
Shutters voor dakramen van Velux, Fakro en Rooflite

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. 

Voor de juiste maat dakraamshutters hoef je alleen de code van jouw dakramen door te geven. Wil je weten waar je de code van jouw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite. Tip: je kunt in onze webshop direct de shutter naar wens configureren én bestellen. 

Kunnen shutters ook voor Roto dakramen worden besteld? Dat is zeker mogelijk. Deze bestel je via een van onze dealers.

Shutters passen óók op draaikiepramen. In onze showroom ben je altijd welkom shutters op een dakraam en draaikiepraam te ervaren. Of laat je door een van onze dealers (thuis) adviseren.

 Gratis inmeetafspraak Prijs berekenen Gratis Brochure Gratis kleurstalen

 

JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit op een Velux dakraam
JASNO shutters in het wit op een Velux dakraam in een slaapkamer
Shutters wit met stokje voor Velux dakramen
JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit in een eetkamer keuken serre
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.