Info
Top

Dakraamshutters - ideaal op Velux ramen

Een veelgevraagd product! Wil je eens wat anders dan gordijnen of rolgordijnen voor je dakramen? Zoek je raamdecoratie voor je zolderramen? Bij dakramen creëer je met shutters een prachtige lichtinval.

JASNO shutters passen dankzij maatwerk op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam voor bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (Silent view). 

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraamshutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als je een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Dakraamshutters
Shutters voor dakramen van Velux, Fakro en Rooflite

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

Zoek je zonwering voor een dakraam? JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. 

Voor de juiste maat dakraamshutters hoef je alleen de code van jouw dakramen door te geven. Wil je weten waar je de code van jouw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite.

 

Ga verder naar shutters voor een draaikiepraam of vind een dealer in de buurt.

 

JASNO shutters wit op een Velux dakraam
Shutters op een dakraam
Webdevelopment & design by Fruitcake