Info
Top

Breng leven in de keuken met raamdecoratie

Lekker kokkerellen, genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap… In de keuken, daar leef je. Met raamdecoratie zorg je in de keuken voor een ongedwongen atmosfeer. Dankzij hun compromisloze kwaliteiten zijn de raamdecoratie producten van JASNO de ideale raambekleding voor in de keuken. Zo nemen jaloezieën niet teveel ruimte in beslag, zorgen ze voor veel lichtinval in de keuken, maar kunnen ze de keuken ook koelen en verduisteren. En met de mogelijkheid om shutters te monteren op een railsysteem, kun je JASNO raamdecoratie ook plaatsen in een keuken met openslaande deuren naar de tuin!

JASNO jaloezieën geven sfeer in de keuken

Schone raamdecoratie in de keuken

In de keuken liggen stof en vette aanslag voortdurend op de loer. Het is belangrijk om je raambekleding in de keuken zo schoon en hygienisch mogelijk te houden. JASNO raamdecoratie reinig je gemakkelijk en snel.

Zo maak je shutters in luttele seconden eenvoudig stofvrij met een plumeau of Swiffer. Voor iets hardnekkigere vlekken gebruik je een licht vochtige doek. Je veegt de vlekken en aanslag dan eenvoudig van de lamellen af. Zo blijft er tijd over om extra lekkere gerechten te maken en te genieten van de mooie lichtinval!

 

Haal de natuur je keuken in met folds, shutters of blinds

Kook je vaak met biologische producten of houd je van natuurlijk en gezond? Dan kan het uiterlijk van je keuken niet achterblijven. Gebruik natuurlijke materialen voor de finishing touch van je keuken en vergeet hierbij de raamdecoratie niet. Onze folds, ookwel vouwgordijnen genoemd, worden gemaakt van geweven papier en houten latten en passen met hun robuuste en duurzame uiterlijk perfect in dit plaatje.

Ook shutters en blinds zijn in hout leverbaar. Met een beitstint blijft de houtstructuur zichtbaar en benadruk je het gebruik van natuurlijke materialen. Uiteraard is het kiezen van een lakkleur ook mogelijk.

JASNO folds, ookwel vouwgordijnen, geven sfeer in de keuken
JASNO shutters op een draaikiepraam

Frisse lucht van buiten naar binnen

Binnen schijnend daglicht en frisse lucht. Een draaikiepraam in de keuken is zo gek nog niet. De kookluchtjes blijven niet meer in huis hangen en ontsnappen naar buiten terwijl een fris windje door je haar zorgt voor verkoeling boven de warme pannen. Een kiep kantelraam in je keuken levert vele voordelen op. Maar waar ga je met je raamdecoratie naartoe?

Shutters zijn een prachtige oplossing voor het bekleden van draaikiepramen. Plaats de shutters op het kantelraam of, als de dagkant diep genoeg is, voor het kantelkiepraam. Zo geniet je van de frisse lucht van buiten én heb je de gewenste privacy. 

 

Swings decoreren je keuken

In de keuken komen verticale lamellen prachtig tot hun recht. Met de swings van JASNO maak je van je keuken een eyecatcher. De strakke look in combinatie met het unieke 3D effect maken van de swings een echt design product. Zet de lamellen in een mooie stand en geniet van de prachtige lichtinval. Of sluit de lamellen geheel af en houd hongerige blikken uit de keuken.

Toch liever normale lamellen zonder 3D effect? Ook dat is mogelijk bij JASNO.

 

Ga verder naar raamdecoratie voor slaapkamer of vind een dealer in de buurt.

JASNO swings, ookwel verticale lamellen, in de keuken
JASNO folds ofwel vouwgordijn vtwonen taupe keuken
Vouwgordijnen in de woonkamer
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
JASNO folds vouwgordijnen eetkamer bruin
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het wit in een eetkamer
Openslaande deuren shutters
JASNO folds ofwel vouwgordijnen vtwonen taupe woonkamer
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een keuken
JASNO blinds - jaloezieën - wit - keuken
JASNO folds bruin keuken
JASNO shutters en houten jaloezieën ofwel blinds in het zwart in de eetkamer
JASNO shutters wit in een keuken
JASNO swings wit keuken verticale lamellen
JASNO folds ofwel vouwgordijnen vtwonen taupe keuken
JASNO swings wit keuken verticale lamellen
JASNO swings wit keuken verticale lamellen
Shutters op een dakraam
JASNO shutters in combinatie met gordijnen
JASNO swings wit keuken verticale lamellen
JASNO swings wit verticale lamellen keuken
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een keuken
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
JASNO blinds - jaloezieën - wit - keuken
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het bruin in een eetkamer
Webdevelopment & design by Fruitcake