witte shutters overloop silent view

Overal shutters in landelijke woning

Overal in huis dezelfde raamdecoratie, wat ga je dan ophangen? Shutters natuurlijk! Deze maatwerk houten binnenluiken met verstelbare lamellen zijn ideaal voor elk raamtype én elke ruimte. De bewoners van dit huis besloten prachtige witte shutters te plaatsen in alle kamers. Laat je hieronder inspireren en verrassen! 

overloop witte shutters bedieningsstokje
witte shutters kinderslaapkamer
keuken landelijk witte shutters
witte shutters close up

Silent view shutters

Witte shutters lopen als een rode draad door het interieur van dit landelijke huis in Dessel. In de keuken kozen de bewoners voor silent view shutters, oftewel zonder bedieningsstokje. Hierbij bedien je de lamellen met de hand in plaats van met een stokje wat over de lamellen loopt. Door de lichte kleur vormt de shutter één geheel met de rest van de keuken, wat rust en eenheid creëert. De raampartij hangt recht boven de wasbak. Bang dat de shutters nat worden of snel vies worden? Geen probleem, je maakt ze gemakkelijk schoon met een licht vochtige doek!

witte shutters landelijke keuken

Landelijke sferen met witte shutters

Lopen we naar boven, dan komen we meteen op de overloop de volgende shutter partij tegen. Ook deze shutters zijn wit, maar wel met een bedieningsstokje om de landelijke sfeer te benadrukken. In de slaapkamers zijn tevens witte shutters met bedieningsstokje te vinden. Ze mengen zich mooi met de lichte kleuren op de muur van de ouderslaapkamer, terwijl ze in de kinderslaapkamer juist opvallen in contrast met de blauwe muur. Deze shutters zorgen voor de perfecte nachtrust, omdat ze een hoge verduisteringsgraad hebben. Bovendien zijn shutters ontzettend kindvriendelijk. Ze hebben namelijk geen losse koorden of onderdelen, ideaal dus voor de kinderslaapkamer.

witte shutters slaapkamer

Draaikiepramen in de badkamer

Zowel in de slaapkamer als in de badkamer zijn ook de draaikiepramen met shutters bekleed. Door de shutters op het draaikiepraam te monteren, bewegen de shutters moeiteloos mee met het raam. Door een verlengde raamkruk te plaatsen, kan de klink op de shutter gemonteerd worden. Zo open je gemakkelijk het draaikiepraam. In de badkamer is gekozen voor Aqualine shutters. Deze kunststof shutters zijn spatwaterproof. Zet de lamellen open voor een prachtig lichtspel. Wil je toch wat meer privacy? Sluit de lamellen en geniet van jouw relaxmoment.

witte shutters draaikiepraam badkamer

Geïnspireerd geraakt door dit prachtige project? In onze brochure vind je nog meer informatie of kom eens langs in onze showroom en laat je adviseren door onze specialisten!