Een oase van rust met raambekleding in de slaapkamer

De weldaad van een goede nachtrust begint bij een ontspannen omgeving. Met de raamdecoratie van JASNO verander je de slaapkamer in een oase van rust. Met hun unieke productkwaliteiten vormen onze maatwerk shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen de gedroomde kandidaten voor een bijzonder lichtspel in de slaapkamer.

Houd privacy in de hand met JASNO shutters

Met JASNO shutters houd je nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. En dankzij shutters met een tussenverbinding hoef je niet te kiezen tussen licht en privacy. Zet de onderste lamellen dicht tegen de inkijk en de bovenste open voor extra zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat er wel daglicht binnenstroomt, maar je geen inkijk hebt.

Shutters en jaloezieën net zo donker als gordijnen?

Met JASNO shutters en jaloezieën verduister je de slaapkamer uitstekend. Welk product je ook kiest, onze shutters en blinds worden speciaal op maat gemaakt voor je ramen. En doordat je kunt kiezen uit verschillende montageopties van shutters, kunnen de shutters naar wens gemonteerd worden. Wel komt er via minimale kieren in de gesloten stand (bijvoorbeeld aan de boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. Het blijft per slot van rekening een product met beweegbare delen, 100% afgesloten wordt het daardoor niet.

De kleur speelt ook een rol in de mate van verduistering. Witte shutters en blinds weerkaatsen het licht namelijk, terwijl zwarte shutters en blinds het licht juist absorberen.

Tip: Onze blinds met unieke privacy-uitvoering, waarbij de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen, zijn extra verduisterend. Bovendien hebben ze een nog strakkere uitstraling en bieden ze meer privacy.

Blinds en shutters: ideaal tegen stofallergie

Shutters en jaloezieën van JASNO doen weinig stof opwaaien. De raamdecoratie wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk schoon te houden met een swiffer of duster. In de slaapkamer vormen onze shutters en jaloezieën dan ook een indrukwekkend alternatief voor gordijnen. Ideaal tegen stofallergie.

Vouwgordijnen; verduisterend of liever niet?

Met JASNO folds kies je het licht dat bij jouw slaapritme past. Stel je eigen vouwgordijnen samen en combineer houten latten en geweven papier uit de JASNO collectie en kies uit 3 verschillende transparanties. De black-out versie verduistert je slaapkamer volledig. Word je liever wakker met daglicht? De semi-transparante versie laat veel licht door het geweven papier. De light filtering variant zorgt voor een subtiele lichtinval tijdens het wakker worden.

Swings: exclusiviteit voor je slaapkamer

Heb je grote ramen in je slaapkamer? Dan zijn JASNO swings het overwegen meer dan waard. Swings zijn geen gewone verticale lamellen. Door hun bijzondere 3D-effect zijn swings praktisch en decoratief tegelijk. Ideaal om een ​​rustige en ontspannen sfeer te creëren in je slaapkamer. De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Of je nu volledige privacy wilt of gewekt wilt worden door een sfeervol zonnetje.