Kunststof shutters in de kleur moss grey in de badkamer

Shutters en houten jaloezieën ideaal voor de badkamer

Shutters of houten jaloezieën in de badkamer? Een perfecte combinatie! Met JASNO shutters en houten jaloezieën (blinds) geef je de badkamer een prachtig gezicht en krijg je van de mooie ruimte dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel. De spatwaterproof shutters en vochtbestendige houten jaloezieën zijn ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

 jaloezieen in de badkamer impressie
Shutters in een witte uitvoering met bedieningsstok, voor kleine ramen in de badkamer
 Draaikiepraam witte shutters badkamer impressie

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters

De Aqualine shutters zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, sterker nog, deze shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof en zijn spatwaterproof. Aqualine shutters kunnen ook op speciale raamvormen of draaikiepramen worden geplaatst. Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Liever houten (Primewood) shutters in de badkamer? Deze shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Let er wel goed op dat er dan voldoende geventileerd wordt, anders vervalt de garantie op de lak van de shutters.

Geen zorgen over vocht met JASNO blinds

De houten jaloezieën van JASNO zijn behandeld met een speciale lak of olie. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kun je de JASNO blinds prima toepassen in je badkamer of wellnessruimte. In tegenstelling tot de Aqualine shutters, mogen de houten jaloezieën niet in direct contact met spatwater staan, maar condens kunnen de houten jaloezieën prima hebben als je de ruimte maar goed ventileert.

Creëer sfeer in je badkamer door shutters en jaloezieën

In de badkamer wil je genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters of houten jaloezieën speel je met zonlicht. Zo bepaal je niet alleen de sfeer, maar zorg je ook voor geborgenheid en privacy. Door het verstellen van de lamellen kun je de inkijk van buitenaf verminderen en tóch nog licht in je badkamer binnen halen. Of doe ze helemaal dicht en geniet van de sfeer die je krijgt met je badkamerverlichting.

Vraag onze gratis brochure aan ➝