Dakraamshutters wit 2 panelen zolder jumbo

Shutters voor dakraam collectie

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, of de kleinste ruimtes van het huis. Wij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing.

 Witte shutters in een dakraam met 2 panelen van het merk JASNO
 Dakraamshutter kantoor 1 paneel beits impressie
 Dakraamshutters boven elkaar 1 paneel wit kantoor impressie
 Dakraamshutters wit 2 panelen zolder impressie

Shutters ideaal voor Velux dakramen

Een veelgevraagd product! Wil je eens wat anders dan rolgordijnen voor je dakramen? Zoek je raamdecoratie voor je (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëer je met shutters een prachtige lichtinval.

Onze houten Primewood shutters passen op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam op bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view).

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als je een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwart en grijs zijn populaire kleuren. Kies uit lamellen in de breedtematen S, M, L. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als je kiest voor shutters zonder de bedieningsstok ogen shutters al snel ‘strakker’.

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. 

Voor de juiste maat dakraamshutters hoef je alleen de code van jouw dakramen door te geven. Wil je weten waar je de code van jouw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite. Kunnen shutters ook voor Roto dakramen worden besteld? Dat is zeker mogelijk. Onze adviseurs helpen je hier graag bij.

Shutters passen óók op draaikiepramen. In ons inspiratiecentrum ben je altijd welkom om  shutters op een dakraam en draaikiepraam te ervaren. Of laat je door een van onze dealers bij jou in de buurt adviseren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
 Witte shutters in een dakraam met 2 panelen van het merk JASNO