Zwarte houten shutters van JASNO voor openslaande deuren

Raamdecoratie in het zwart of in een andere donkere tint? doen! 

Sfeer toevoegen aan je interieur? Met donkere shutters of jaloezieën is dit een fluitje van een cent. Deze echte sfeermakers creëren geborgenheid en warmte binnen no-time. Durf voor die stoere zwarte shutters te kiezen of voor donkere jaloezieën met zichtbare houtnerf. Leuke bijkomstigheid: je interieur krijgt direct een upgrade en past helemaal binnen de raamdecoratie trends van 2022

Donkere shutters van JASNO voor indrukwekkende ramen
Zwarte jaloezieën voor in de keuken van JASNO
Donkere jaloezieën van JASNO
Moderne zwarte JASNO blinds ook wel jaloezieën

Durf voor donkere raamdecoratie te kiezen

Vaak krijgen wij de vraag; wordt het niet te donker in huis met zwarte raamdecoratie? Hierbij ligt het er natuurlijk helemaal aan wat je wensen zijn. Heb je een grote, lichte ruimte en ontbreekt het je aan sfeer? Ga dan zeker voor raamdecoratie in een donkere tint. Over het algemeen klopt het dat donkere raamdecoratie zoals shutters en jaloezieën ervoor kan zorgen dat het interieur iets donkerder oogt. Zwart of elke andere donkere tint absorbeert immers wat licht. Desalniettemin zal je hier dankzij genoeg natuurlijke lichtinval niet veel last van hebben.

Verder kun je de lamellen precies zo instellen dat het zonlicht via de lamellen recht je woonruimte inschijnt. Of klap de shutterpanelen eenvoudig open wanneer je volledig zicht op de tuin wilt hebben. Ook ideaal voor openslaande tuindeuren, de shutters schuif je dan eenvoudig naar de zijkant over een rail. Werkelijk een imposant gezicht! JASNO shutters en blinds zijn verkrijgbaar in een mooie selectie donkere tinten zoals Matte Black, Traffic Grey of Dark chocolate. Vraag via onze shop een gratis kleurstaal aan om de tint in het echt te kunnen beoordelen.

Zwarte shutters JASNO voor openslaande tuindeuren

Zwarte shutters en jaloezieën zijn zeer gewild

De vraag naar zwarte raamdecoratie is niet voor niets enorm in populariteit gestegen. Het interieur mag tegenwoordig een stuk stoerder en moderner zijn. En dan kom je wat raamdecoratie betreft al snel uit bij imposante shutters en jaloezieën. Metershoge zwarte shutters met silent view vormen bovendien een schitterende match met een industrieel interieur. En voor een modern interieur creëren zwarte jaloezieën een extra strakke en minimalistische uitstraling. Ook verkrijgbaar met stoer ladderband of in een unieke privacy uitvoering.

De nadruk mag tegenwoordig juist op je ramen gelegd worden en daarvoor leent raambekleding in een donkere kleur zich perfect. Ideaal met contrasterende, lichte muren waardoor je ramen echte eyecatchers worden. Die wonderschone donkere shutters of jaloezieën van paulownia hout mogen immers gezien worden!

Een ander groot voordeel van donkere raambekleding is dat deze gemakkelijk te combineren is met allerlei warme kleuren. Van aardetinten, terra, geel tot groentinten, shutters of blinds in zwart of antraciet kunnen altijd. Niet gek dat Instagram bomvol inspirerende interieurs staat met donkere raamdecoratie. Het is een ware hype op het moment en wij zijn fan!

 

Meer weten over onze donkere raamdecoratie of wil je advies en zelf voorbeelden zien? Kom naar ons inspiratiecentrum te Eersel of neem contact op. We helpen je graag!

Zwarte JASNO shutters in woonkamer