Raamdecoratie bij openslaande deuren en schuifpuien

Er zijn veel verschillende soorten raambekleding mogelijk voor openslaande (tuin)deuren en schuifpuien. Gemaakt van hout, kunststof of textiel en verkrijgbaar in vele kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, op maat gemaakt en passend bij elk raam in elk interieur. Of je stijl nu modern of landelijk is, onze shutters, folds en swings maken ieder interieur indrukwekkend mooi.

Shutters voor openslaande deuren en schuifpuien

Een ideale combinatie, shutters bij openslaande tuindeuren of schuifpuien. Je schuift de panelen opzij en kunt gewoon gebruik maken van de deur om naar binnen en buiten te gaan. We hebben diverse opties hiervoor. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld shutters op een railsysteem, zo schuif je de panelen eenvoudig opzij. We leveren deze in een 90 graden vouwrail. Maar denk ook eens aan shutters op een schuifrail: de panelen schuiven dan voor elkaar weg.

Heb je deuren waarbij het onderste gedeelte van de deur dicht is? We kunnen shutters ook leveren met het zogenoemde 'raised panel': het onderste gedeelte van het shutter paneel is dan dicht. De look van het raam en de deur blijft dan hetzelfde.

Vouwgordijnen bij openslaande deuren en schuifpuien

JASNO folds zijn bijzondere vouwgordijnen, ontworpen door studio Daphna Laurens. Kenmerkend is het materiaal: geweven papier. De houten latten erop maken deze vouwgordijnen tot designstukken. Kies voor ton sur ton of breng kleurcontrast aan. Uitermate geschikt voor schuifpuien en openslaande deuren. Wil je zonlicht naar binnen laten schijnen en toch je zicht naar buiten behouden? Kies dan voor semi transparante folds. Wil je juist verduisteren en volledige privacy? Kies dan voor onze zogeheten black out stof die we tegen het vouwgordijn aanmaken. Het schoonmaken van vouwgordijnen is eenvoudig waardoor ze niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn.

Heb je een breed raam of brede schuifpui? Geen probleem voor JASNO folds! Liever geen bedieningskettingen? De folds zijn ook elektrisch bedienbaar. 

Verticale lamellen bij openslaande deuren en schuifpuien

Schuifpuien, openslaande deuren, brede ramen, hoge ramen? Een mooie combi met onze swings, ofwel de bekende verticale lamellen. Want swings zijn geschikt voor alle raamtypen en vooral bij brede ramen komen ze goed tot hun recht. Een praktisch alternatief voor gordijnen. Buiten dat, haal je met JASNO swings een typisch JASNO product in huis. Functioneel, doordacht en met oog voor design. De lamellen draaien ‘om en om’, tegengesteld van elkaar. Dit geeft de JASNO swings een andere wending. Letterlijk, want door dit unieke draaisysteem speel je met de lichtinval en privacy. Wil je de openslaande deur of schuifpui openen? Je schuift de lamellen naar één kant door middel van de kindveilige bedieningsketting. Kies je favoriete kleur, materiaal en lamelbreedte. Met de JASNO dealer stem je thuis de bediening en montageopties af.

Onze verticale lamellen kun je ook bestellen met het ‘bekende’ systeem waarbij alle lamellen in dezelfde richting draaien. Neem voor advies op maat of een vrijblijvende offerte contact op met ons.

Onze collecties bewonderen? Je bent van harte welkom in onze showroom. We voorzien je graag van advies op maat.