Showroom pand extern

Ervaar alle producten in het JASNO Inspiratiecentrum

Wees van harte welkom in het JASNO Inspiratiecentrum te Eersel. Hier is het mogelijk om advies in te winnen en onze raamdecoratie te bekijken, voelen en ervaren. Tijdens een rondleiding door het inspiratiecentrum nemen onze adviseurs rustig het uitgebreide assortiment met je door. Of je nu interesse hebt in shutters, jaloezieën (JASNO blinds) of nog totaal geen idee hebt: na een bezoek aan ons inspiartiecentrum worden al je vragen beantwoord. Na een adviesgesprek wordt al snel duidelijk welk type raamdecoratie het beste past bij je woonwensen.

Binnenkomst hal Pascal, Lorena, Mark
Dunja, Bob, Anne showroom trap
Advies JASNO showroom

Overzicht assortiment inspiratiecentrum

In ons sfeervol ingerichte en ruime inspiratiecentrum hebben wij veel voorbeelden van onze raamdecoratie hangen in verschillende formaten en uitvoeringen. Je kunt in onze presentatieruimte de verfijning van ons gevarieerde assortiment bekijken en het gebruiksgemak ervaren. Onze adviseurs tonen je graag alle opties en mogelijkheden passend bij jouw interieur. Ook is het mogelijk om ter plekke een offerte op te laten stellen of een bestelling te plaatsen. Mocht je graag wat kleurstalen mee naar huis nemen en alles even laten bezinken dan is dat zeker geen probleem. Graag geven we je een overzicht van wat er exact per type product te bewonderen is in ons inspiratiecentrum te Eersel.

foto inspiratiecentrum klein

JASNO shutter heaven

Onze Primewood shutters zijn natuurlijk in groten getale vertegenwoordigd in het JASNO inspiratiecentrum. Samen met een adviseur kun je in alle rust door het gehele inspiratiecentrum lopen en alle opties bekijken en uitproberen.

 • Midden in het inspiratiecentrum valt direct de grote shutter (199cm x 226cm) in de kleur Matte Black op. Deze shutter is geplaatst op een railsysteem waardoor de panelen soepel open en dicht geschoven kunnen worden. Met lamellen in maat M (76mm breed) en verticale bedieningsstok. Dit zou bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn voor openslaande tuindeuren.
 • Of wat dacht je van onze grote ronde shutter links bij binnenkomst? Over eyecatcher gesproken! Deze is in Pure White uitgevoerd, in lamelmaat L (89 mm).
 • Verder zijn er drie grote shutters te bewonderen, alle in een andere uitvoering zodat deze perfect met elkaar vergeleken kunnen worden. Er worden hier ook diverse oplossingen getoond voor shutters op een draaikiepraam. De ene shutter is op het draaikiepraam gemonteerd en de andere juist ervoor. Met een platte raamkruk is het mogelijk het raam te openen. Ook kun je goed de lamelmaten en bedieningsopties vergelijken; met bedieningsstokje of zonder (silent view).
Draaikiepraam shutter beits
 • Daarnaast kun je onze Aqualine shutters bekijken. Perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer omdat ze volledig uit kunststof vervaardigd zijn. Deze shutter is uitgevoerd in de populaire kleur Moss Grey met lamelmaal L, 89mm.
 • Aan de andere kant van het inspiratiecentrum is een wat breder raam te zien waarop een shutter in de kleur Signal White met lamelmaat M, 76mm te bewonderen is.
 • Neem je met de adviseur de trap naar boven dan kom je uit bij een echte eyecatcher: een metershoge, puntige shutter in de kleur Pure White met lamelmaat XL, 114mm. Dit is de grootste lamelmaat die we kunnen leveren. Zeer geschikt voor grote en hoge ramen.
Vraag onze gratis brochure aan ➝
puntshutter inspiratiecentrum Anne

Primewood jaloezieën in alle soorten en maten 

Gaat je voorkeur uit naar houten jaloezieën (JASNO blinds), ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons inspiratiecentrum kun je een breed aanbod van onze blinds bewonderen waarbij alle mogelijkheden zijn gepresenteerd. Hierbij een kort overzicht van alle jaloezieën in het inspiratiecentrum:

 • Blinds met monocommando-ketting in de kleur Black Grey en lamelbreedte 63mm. Deze houten jaloezieën zijn met slechts één ketting zowel te kantelen als op te trekken. Het voordeel is extra bedieningsgemak en een strakkere look.
 • Blinds Matte Black met lamelmaat 50mm gepresenteerd met ladderkoord in een unieke privacy-uitvoering. Doordat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elk lamel lopen zijn de jaloezieën extra verduisterend.
 • Ook blinds in de populaire kleur Moss Grey zijn te bewonderen in het inspiratiecentrum. Deze raamdecoratie bestaat uit 63mm lamellen en is afgewerkt met 10mm ladderband. De blinds zijn elektrisch te openen / sluiten door middel van een afstandsbediening. Ervaar dit gemak zelf eens.
Blinds Tom
 • Iets verderop hangen jaloezieën, ook in Paulownia hout, met lamelmaat 63mm afgewerkt in Black Oil. Door de afwerking is de houtnerf zichtbaar en krijgt deze raambekleding een meer robuuste look en feel. Afgewerkt met extra breed ladderband (38mm) waardoor de blinds een mooie match vormen met een meer industrieel en modern interieur.
 • Naast Black Oil is het ook mogelijk om blinds te bekijken met een White Oil afwerking. Met 50mm lamel en 10mm breed ladderband. Deze blinds zijn ook elektrisch en via afstandsbediening of via smartphone eenvoudig te bedienen.
Blinds zwart showroom1

Wees welkom in ons inspiratiecentrum

Welke vraag je ook hebt, we staan in het inspiratiecentrum voor je klaar met advies en voorbeelden om je te helpen de juiste raamdecoratie te vinden. Je kunt zo even binnen lopen of van te voren een afspraak maken, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat. Heel graag tot ziens in ons inspiratiecentrum!

Kom langs in ons inspiratiecentrum ➝
Dunja, Bob, Anne showroom trap