Ervaar alle producten in de JASNO showroom

Wees van harte welkom in de JASNO showroom te Eersel. Hier is het mogelijk om advies in te winnen en onze raamdecoratie te bekijken, voelen en ervaren. Tijdens een rondleiding door de showroom nemen onze adviseurs rustig het uitgebreide assortiment met je door. Of je nu interesse hebt in shutters, jaloezieën (JASNO blinds), vouwgordijnen (JASNO folds), verticale lamellen (JASNO swings) of nog totaal geen idee hebt: na een bezoek aan onze showroom worden al je vragen beantwoord. Na een adviesgesprek wordt al snel duidelijk welke type raamdecoratie het beste past bij je woonwensen.

Overzicht assortiment showroom

In onze sfeervol ingerichte en ruime showroom hebben wij veel voorbeelden van onze raamdecoratie hangen in verschillende formaten en uitvoeringen. Je kunt in onze presentatieruimte de verfijning van ons gevarieerde assortiment bekijken en het gebruiksgemak ervaren. Onze adviseurs tonen je graag alle opties en mogelijkheden passend bij jouw interieur. Ook is het mogelijk om ter plekke een offerte op te laten stellen of een bestelling te plaatsen. Mocht je graag wat kleurstalen mee naar huis nemen en alles even laten bezinken dan is dat zeker geen probleem. Graag geven we je een overzicht van wat er exact per type product te bewonderen is in onze showroom te Eersel.

JASNO shutter heaven

Onze Primewood shutters zijn natuurlijk in groten getale vertegenwoordigd in de JASNO showroom. Samen met een adviseur kun je in alle rust door de gehele showroom lopen en alle opties bekijken en uitproberen.

 • Midden in de showroom valt direct de grote shutter (199cm x 226cm) in de kleur Dusty Grey op. Deze shutter is geplaatst op een railsysteem waardoor de panelen soepel open en dicht geschoven kunnen worden. Met lamellen in maat M (76mm breed). Dit zou bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn voor openslaande tuindeuren.
 • Verder zijn er drie grote shutters te bewonderen, alle in een andere uitvoering zodat deze perfect met elkaar vergeleken kunnen worden. Er worden hier ook diverse oplossingen getoond voor shutters op een draaikiepraam. De ene shutter is op het draaikiepraam gemonteerd en de andere juist ervoor. Met een platte raamkruk is het mogelijk het raam te openen. Ook kun je goed de bedieningsopties vergelijken; met bedieningsstokje of zonder (silent view).
 • Daarnaast kun je onze Aqualine shutter bekijken. Perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer omdat ze volledig uit kunststof vervaardigd zijn. Deze shutter is uitgevoerd in de populaire kleur Moss Grey met lamelmaal L, 89mm.
 • Aan de andere kant van de showroom is een wat breder raam te zien waarop een shutter in de kleur Signal White met lamelmaat M, 76mm te bewonderen is.
 • Neem je met de adviseur de trap naar boven dan kom je uit bij een echte eyecatcher: een metershoge, puntige shutter in de kleur Pure White met lamelmaat XL, 114mm. Dit is de grootste lamelmaat die we kunnen leveren. Zeer geschikt voor grote en hoge ramen.

Primewood jaloezieën in alle soorten en maten 

Gaat je voorkeur uit naar houten jaloezieën (JASNO blinds), ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom kun je een breed aanbod van onze blinds bewonderen waarbij alle mogelijkheden zijn gepresenteerd. Hierbij een kort overzicht van alle jaloezieën in de showroom:

 

 • Blinds met monocommando-ketting in de kleur Black Grey 63mm. Deze houten jaloezieën zijn met slechts één ketting zowel te kantelen als op te trekken. Het voordeel is extra bedieningsgemak en een strakkere look.
 • Blinds Matte Black met lamelmaat 50mm gepresenteerd met ladderkoord in een unieke privacy-uitvoering. Doordat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elk lamel lopen zijn de jaloezieën extra verduisterend.
 • Ook blinds in de populaire kleur Moss Grey zijn te bewonderen in de showroom. Deze raamdecoratie bestaat uit 63mm lamellen en is afgewerkt met 10mm ladderband. De blinds zijn elektrisch te openen / sluiten door middel van een afstandsbediening. Ervaar dit gemak zelf eens.
 • Iets verderop hangen jaloezieën, ook in Paulownia hout, met lamelmaat 63mm afgewerkt in Black Oil. Door de afwerking is de houtnerf zichtbaar en krijgt deze raambekleding een meer robuuste look en feel. Afgewerkt met extra breed ladderband (38mm) waardoor de blinds een mooie match vormen met een meer industrieel en modern interieur.
 • Naast Black Oil is het ook mogelijk om blinds te bekijken met een White Oil afwerking. Met 50mm lamel en 10mm breed ladderband. Deze blinds zijn ook elektrisch en via afstandsbediening of via smartphone eenvoudig te bedienen.

Ontdek JASNO Folds en swings 

Heb je je oog laten vallen op onze bijzondere vouwgordijnen (JASNO folds) gemaakt van geweven papier? Ook dan kun je in de showroom verschillende opties zien. Voel vooral even aan de bijzondere structuur van het geweven papier. In combinatie met de stoere houten latten vormt het een schitterend geheel. De volgende folds zijn in de JASNO showroom te bewonderen:

 

 • Midden in de showroom valt het gemotoriseerde vouwgordijn in de kleur Warm Cacao direct op. Dit vouwgordijn is afgewerkt met houten latten in de kleur Black Walnut. Dankzij de afstandsbediening zijn de folds op afstand eenvoudig te bedienen. Ervaar zelf het gemak en probeer het gerust eens uit.
 • De adviseur zal je ook nog een andere fold laten zien in een schitterende uitvoering. Het geweven papier in de kleur Black Marble, afgezet met latten in Silk White, is zeer smaakvol. 
 • Verder kun je in onze showroom nog een vouwgordijn bewonderen in een Black-out uitvoering. Ditmaal in de kleur Simply Grey met houten latten in de kleur Silver Pearl. Deze black-out versie is zeer geschikt om een ruimte, zoals de slaapkamer, geheel te verduisteren. Alle folds kunnen wij elektrisch leveren.
 • Last but not least nemen onze hoge swings nog een stevige plek in de showroom in. Deze verticale lamellen zijn in verschillende standen te zetten waardoor een verrassend 3D effect ontstaat. Vooral als de stroken stof om en om een andere kleur krijgen. De swings zijn in maar liefst 47 verschillende kleuren te bestellen. Probeer de swings in de showroom eens uit en laat je verrassen. 

Wees welkom in onze showroom

Welke vraag je ook hebt, we staan in de showroom voor je klaar met advies en voorbeelden om je te helpen de juiste raamdecoratie te vinden. Je kunt zo even binnen lopen of van te voren een afspraak maken, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat. Heel graag tot ziens in onze showroom!