Een bezoek aan de JASNO showroom

Overweeg je om voor onze shutters of blinds te kiezen? Dan is een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard. In de JASNO showroom komen je raamdecoratie ideeën tot leven! Je bewondert hier onze collecties en krijgt deskundig advies van een JASNO specialist. Het unieke aan onze showroom? Het is tevens ons hoofdkantoor. Zo kun je meteen een kijkje nemen achter de schermen. Benieuwd hoe zo’n bezoek aan onze showroom eruit ziet? Lees dan hieronder verder.

Showroom overview
Blinds zwart kantoor
Trap JASNO showroom 2
Witte shutters showroom silent view

Welkom in onze showroom

We verwelkomen je graag, met of zonder afspraak, in de JASNO showroom te Eersel. Na een warm welkom van onze gastvrouw kun je met een kop koffie of thee plaatsnemen in een van de adviesruimtes. Hier kun je alvast door het JASNO fotoboek bladeren terwijl de gastvrouw de JASNO adviseur erbij haalt. Na de kennismaking met je adviseur is het tijd om aan de slag te gaan: samen gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. De adviseur luistert naar je wensen op het gebied van raamdecoratie en helpt je oriënteren. Indien je foto’s of afmetingen van de raampartijen meeneemt kan onze specialist je gerichter adviseren. Gaat het om een nieuwbouw woning? Neem dan gerust de bouwtekeningen mee. Nadat de adviseur de tekeningen en/of foto’s heeft bestudeerd is het tijd voor de rondleiding door de JASNO showroom.

 

 

 

Ontmoet onze helden: shutters en blinds

Op basis van je wensen en de mogelijkheden met je raampartijen gaan we tijdens de rondleiding gericht op zoek naar geschikte raamdecoratie. De adviseur bespreekt uitgebreid de mogelijkheden met onze raambekleding zodat je een goed beeld krijgt van alle opties. Je kunt onze producten in verschillende kleuren bekijken en zelf het bedieningsgemak van onze raamdecoratie ervaren. Ben je op zoek naar raamdecoratie voor openslaande tuindeuren of een draaikiepraam? Wil je de slaapkamer verduisteren? Of zoek je raamdecoratie voor de badkamer? Tijdens de rondleiding kom je allerlei oplossingen tegen. Elektrische blinds? Ook deze kom je tegen in de JASNO showroom.

In de trainingsruimte waar we onze dealers opleiden hebben we de meest voorkomende (montage) opties met onze shutters tentoongesteld. In de dag, op de dag, met een R-frame, shutters met een raised panel, silent view: je vindt het hier allemaal. Op de tweede etage van onze showroom kun je tot slot nog een geweldige eyecatcher bewonderen: shutters voor een driehoekraam! 

Puntshutter wit showroom website 2

Kleurkeuze en offerte

Terug in de adviesruimte bekijk je de volledige kleurcollecties per product. We geven je graag een aantal kleurstalen mee zodat je thuis op je gemak kunt bekijken of ze bij de rest van je interieur matchen. De adviseur kan vervolgens een vrijblijvende offerte maken op basis van de besproken keuzes en de (geschatte) afmetingen van je ramen. Wil je een inmeetafspraak plannen? Ook dat is ter plaatse mogelijk. Een JASNO monteur komt dan bij je langs voor het opmeten van je ramen en bespreekt de laatste zaken. Indien de afmetingen afwijken van de eerder uitgebrachte offerte, zal de monteur een nieuwe prijsopgave opstellen. Na akkoord nemen we je bestelling in productie.

Advies JASNO showroom

Bedankt voor je bezoek

Ter afsluiting van een showroombezoek ontvang je nog een JASNO goodiebag met daarin het woon- en interieurmagazine The Art of Living, onze brochures en wat lekkers voor bij de borrel. Heb je bij thuiskomst nog vragen? Wij staan voor je klaar!

Kom langs in onze showroom ➝