Elektrische houten jaloezieën in de kleur Moss Grey van het merk JASNO

JASNO in VTwonen - Weer Verliefd op je Huis te Ede

De eerste vtwonen make-over met JASNO raamdecoratie is een feit. En wát voor een! Het oude interieur van Michel en Kelly in Ede was een compromis van hun uiteenlopende woonstijlen, maar eigenlijk waren ze beiden niet tevreden met het resultaat. Bovendien was de onpraktische indeling van de keuken een doorn in het oog. Het keukenblok in het midden van de ruimte zorgde ervoor dat er weinig ruimte overbleef voor de eettafel. En laat dat nou net de belangrijkste plek in huis zijn voor Michel en Kelly die dol zijn op koken en tafelen met vrienden en familie. Styliste Marianne toverde de benedenverdieping van Michel en Kelly om tot een prachtig geheel, vol verwijzingen naar hun Indische roots. Benieuwd voor welke raamdecoratie van JASNO Marianne koos? Je leest het allemaal in dit blog.

Shop de blinds in Ede
JASNO elektrische blinds moss grey in vtwonen Ede
Elektrische houten jaloezieën in de kleur Moss Grey van het merk JASNO
Eethoek vtwonen Ede met JASNO shutters
JASNO shutters voordeur hal vtwonen Ede

Scandinavisch en tropisch met een Indische touch

Gelukkig wist styliste Marianne wel raad met de interieur ‘struggles’ van Michel en Kelly. Zo combineerde de vtwonen styliste de Scandinavische en industriële woonstijl waar Michel zo van houdt met de tropische stijl van Kelly én wist hun Indische roots te integreren in hun nieuwe interieur. Het gebruik van zachte aardetinten in combinatie met hippe groentinten en een tikkeltje zwart creëren de rust en eenheid die Michel zo belangrijk vond. De gouden accessoires en de grote groene planten zorgen voor de tropische touch en warmte waar Kelly zo van houdt.

Shutters in keuken vtwonen Ede

Shutters en elektrische jaloezieën als finishing touch

De raamdecoratie van JASNO vormt de kers op de taart in het nieuwe interieur van Michel en Kelly. Styliste Marianne koos voor houten shutters in de hal en keuken in de kleur Cream Grey uit de JASNO collectie. De shutterlamellen in maat M (76mm) kunnen bediend worden met het stokje wat verticaal over de lamellen loopt. Doordat de shutters in de keuken voor het draaikiepraam zijn geplaatst, kunnen Michel en Kelly het raam op de kiepstand zetten en het shutterpaneel vervolgens weer sluiten. Zo kan er altijd frisse lucht in huis komen.

Voor de brede openslaande tuindeuren in de woonkamer hangen elektrische jaloezieën in de kleur Moss Grey. Deze houten jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Bij Kelly en Michel is ook de WiFi connector bridge (hub) geïnstalleerd, waardoor de houten jaloezieën tevens via een app op de smartphone te bedienen zijn. De elektrische blinds zorgen niet alleen voor een extra strakke look (want: geen koorden), maar zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Bovendien kunnen Kelly en Michel timers instellen zodat de jaloezieën op bepaalde tijdstippen automatisch openen en sluiten. Hoe handig is dat!
 

Zithoek vtwonen Ede met elektrische blinds

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen met onze elektrische jaloezieën en shutters? Kom eens langs in ons inspiratiecentrum voor een gratis adviesgesprek en ervaar het gemak van onze raamdecoratie!

Heb je de make-over in Ede gemist of wil je de aflevering terugkijken? Klik dan hier.