JASNO shutters voor je LUXboX dakserre

De zolder wordt steeds vaker omgetoverd tot volwaardige slaapkamer, kantoor of badkamer. Door het schuine dak met relatief kleine dakramen gaat er echter veel lichtinval en (loop)ruimte verloren. Hierdoor kan het lastig zijn om de ruimte optimaal in te delen. Een dakserre van LUXboX vormt dan een stijlvolle en praktische oplossing en zorgt direct voor veel daglicht. Goede raamdecoratie is dus ook hier een aanrader. JASNO heeft een speciaal shutterframe ontwikkeld dat perfect geschikt is voor de dakramen van zo’n prachtige LUXboX dakserre.

Luxbox zolder dakserre badkamer
Dakserre luxbox met jasno shutters LR
Buitenaanzicht luxbox dakserre
Slaapkamer zolder dakserre luxbox

Een wereld aan licht en ruimte

In tegenstelling tot een traditionele dakkapel heeft een dakserre niet alleen ramen aan de voorzijde, maar ook aan de bovenzijde. Zo levert een dakserre tot wel drie keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel. Er ontstaat dus in één klap een enorme bak aan licht op je zolder. Bovendien kun je dankzij de dakramen in slaap vallen onder een prachtige sterrenhemel. Een win-win situatie!

Omdat de dakserres van LUXboX een stuk hoger zijn dan een traditionele dakkapel oogt de zolderruimte direct ruimer, ondanks dat de dakserre maar 60 cm uit het dakvlak steekt. Hierdoor zijn ze in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Bovendien creëert een dakserre daadwerkelijk meer (loop)ruimte door de schuine glazen wanden. Ook prettig: de dakserre wordt in één dag geplaatst en er is voor ieder budget een passende oplossing.

Luxbox dakserre zolder slaapkamer

Reguleer het licht met JASNO shutters

De dakserres van LUXboX zijn goed geïsoleerd en vormen dus een duurzame oplossing voor je zolderkamer. Goed voor het milieu en je portemonnee! Uiteraard wil je in de zomer ook op zolder de felle zonnestralen weren en in de winter de warmte zoveel mogelijk binnenhouden. Wat betreft de raamdecoratie wil je een mooie eyecatcher die matcht bij de stijlvolle LUXboX dakserre. Speciaal voor LUXboX heeft JASNO voor alle dakramen een shutterframe ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Zo regel je ook op zolder heel eenvoudig de gewenste lichtinval én heb je een stijlvolle raamdecoratie oplossing voor je dakserre.

Zolder slaapkamer luxbox shutter

Ontdek de mogelijkheden met shutters

Wil je meer weten over de mogelijkheden met een LUXboX dakserre voor jouw zolderruimte? In de verschillende belevingscentra ontdek je welk model het beste past bij jouw situatie en ontvang je passend advies van een LUXboX expert. Bovendien spot je in de belevingscentra ook voorbeelden van dakserres met onze shutters. JASNO adviseert je graag over de bijpassende shutters.

LUXBOX_dakserre dakraam shutter