Dakraamshutters wit 2 panelen zolder jumbo

De juiste raambekleding voor de zolder

De zolder dient tegenwoordig niet enkel meer als opslagruimte voor je hobbyspullen, koffers of kerstdecoratie. In steeds meer huizen wordt de zolder omgetoverd tot een volwaardige woonverdieping, slaapkamer of werkkamer. Voldoende zonlicht is dus ook hier een vereiste. Omdat het op zolder echter heel warm kan worden door het naar binnen schijnend zonlicht, is de juiste raamdecoratie ook hier onmisbaar. Heeft jouw zolder een dakkapel of dakraam en ben je op zoek naar de juiste raambekleding hiervoor? We helpen je graag verder.

Witte shutters groot raam dakkapel
Shutters slaapkamer zeeland schuin raam
 Dakraamshutters boven elkaar 1 paneel wit kantoor impressie

Raamdecoratie voor een dakkapel

Met een dakkapel creëer je meer licht en ruimte op zolder. De ramen in een dakkapel zijn standaard ramen. Shutters zijn geschikt voor ieder raam en vormen een stijlvolle oplossing. Heb je een draaikiepraam in je dakkapel? Ook daar zijn onze shutters voor geschikt. We kunnen de shutters namelijk óp het raam of vóór het raam monteren. Bijkomend voordeel van houten shutters: met de lamellen dicht houden ze de zon en dus een deel van de warmte buiten in de zomermaanden. Op koudere dagen zorgen deze houten binnenluiken juist voor een isolerende werking.

Kom langs in ons inspiratiecentrum ➝
Shutters voor een draaikiepraam

Shutters voor dakramen

Heb je op zolder één of meerdere dakramen die je stijlvol wilt bekleden? Een sfeervol alternatief voor rolgordijnen zijn shutters. JASNO heeft voor de dakramen van Velux, Fakro en Rooflite een shutterframe ontwikkeld. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kleur en lamelmaat. Onze specialist komt graag bij je langs voor het opmeten van het raam en het plaatsen van de shutter.

 Dakraamshutters wit 2 panelen zolder impressie

Raambekleding voor speciale raamvormen

Steeds vaker vinden we een speciale raamvorm op de zolderkamer. Zo’n raam zorgt voor een prachtig buitenaanzicht van je woning, maar het kan lastig zijn om hier de juiste raamdecoratie voor te vinden. Je wilt immers dat de vorm van dit raam zichtbaar blijft aan de binnen – en buitenkant van je huis. JASNO shutters worden op maat gemaakt en zijn dus uitermate geschikt voor ramen met een speciale vorm. We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste raamdecoratie voor je zolderramen. Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan of kom langs in ons inspiratiecentrum voor meer inspiratie!

Vraag onze gratis brochure aan ➝
 Zwarte shutters driehoekraam kazerne product