JASNO shutters in vtwonen-weer verliefd op je huis!

De eerste vtwonen make-over met JASNO raamdecoratie is een feit! Wij mochten onze shutters plaatsen in de droomwoning van Hank en Suus: een verbouwde paardenstal op een monumentaal kazerneterrein in Haarlem met indrukwekkende raampartijen. Toen het vtwonen team ons dit voorjaar benaderde met de vraag of wij de raamdecoratie voor dit prachtige pand wilden verzorgen waren wij direct razend enthousiast! De hoge, half ronde raampartijen op de begane grond zijn een ware eyecatcher en verdienen het om gezien te worden. Gelukkig dacht vtwonen styliste Fietje daar hetzelfde over en werd er afscheid genomen van de paarse gordijnen die er hingen. Lees snel verder voor alle ins en outs over de geplaatste JASNO shutters in deze aflevering!

Ontvang gratis onze shutters brochure

Houtlook shutters voor openslaande tuindeuren

Op de benedenverdieping heeft Fietje gekozen voor een warme, donkere basis met het donkerblauwe vloerkleed en de abstracte muurschildering. In haar zoektocht naar nieuwe raambekleding viel haar oog op de Rustic Grey shutters van JASNO. Bij deze beits kleur is de houtnerf duidelijk zichtbaar waardoor de gezellige zithoek een natuurlijke, warme look krijgt. Fietje koos voor shutters met lamelmaat M (76 mm) en een bedieningsstokje. Dezelfde houtlook is doorgetrokken in de rest van de woning. Zo zijn er meerdere meubelstukken en woonaccessoires te vinden in dezelfde houttint en ook de trap matcht perfect bij de shutters. Dit zorgt voor rust en eenheid in het interieur van Hank en Suus.

De shutters op de benedenverdieping zijn gemonteerd voor de openslaande tuindeuren. De panelen zijn eenvoudig naar de zijkant weg te klappen zodat Hank en Suus gebruik kunnen blijven maken van de doorgang naar buiten. Heel handig!

Half ronde ramen met maatwerk shutters

Doordat onze shutters altijd op maat worden gemaakt, zijn ze uitermate geschikt voor speciale raamvormen, zoals de getoogde ramen bij Hank en Suus. Shutters komen juist volledig tot hun recht bij speciale raamvormen doordat ze de contouren mooi accentueren. Zo blijft de unieke vorm van het raam zichtbaar. Want zeg nou zelf, het is toch zonde om deze ramen te verstoppen achter gordijnen?!

De bovenste lamellen zijn gemakkelijk te bedienen met onze telescopische bedieningsstok. Met deze uitschuifbare stok kun je lamellen die niet binnen handbereik zijn gemakkelijk openen en sluiten. De stok is verkrijgbaar via de JASNO webshop.

Shutters en draaikiepramen

Het gezin gebruikt de vide op de eerste verdieping als woonkamer. Fietje heeft de warme sfeer van de zithoek beneden doorgetrokken naar boven. Hier vinden we een half rond draaikiepraam aan de voorzijde. Fietje koos voor dit raam ook shutters in de kleur Rustic Grey. In tegenstelling tot de grotere raampartijen beneden is hier voor lamelmaat S (63 mm) gekozen met silent view bediening; de lamellen worden met de hand bediend in plaats van met een stok die over de shutters loopt. De shutters zijn in dit geval voor het kiepkantelraam gemonteerd, op deze manier kan het raam altijd worden opengezet in de kiepstand en het shutter paneel netjes worden dichtgezet.

Wij zijn razend enthousiast over het eindresultaat in Haarlem. Wat ons betreft zeker een geslaagde eerste make-over met JASNO shutters! Tegelijkertijd kunnen we niet wachten om jullie het eindresultaat van de volgende make-over in Rhoon te laten zien. Kijk je 21 november naar een nieuwe aflevering met onze raamdecoratie? 18.55 uur op SBS6.

De make-over in Haarlem terugkijken? Klik hier.