jumbotron beurs blog

JASNO op de vt wonen&design beurs 2023

Van 3 t/m 8 oktober 2023 wordt de Expo Greater Amsterdam omgetoverd tot de grootste woonbeurs van Nederland: de vt wonen&design beurs! Hier vind je de laatste woontrends, grootste woonbedrijven en volop wooninspiratie. Kortom, alles voor een gezellig dagje uit. Ook JASNO is er weer bij!

Licht en lente in huis met JASNO shutters
Shutters serre keuken JASNO en vtwonen
Isolerende shutters van JASNO in de badkamer
Privacy jaloezieën badkamer JASNO

Inspiratie voor de laatste woontrends én raamdecoratie

Met meer dan 200 bedrijven uit alle productgroepen van de woonbranche, vind je bij de vt wonen&design beurs alle informatie en inspiratie van de laatste woontrends onder één dak. Van woonaccessoires tot stalen deuren, van raamdecoratie tot badkamers: de vt wonen&design beurs is dé plek voor het inrichten van je huis en tuin of voor het opdoen van ideeën voor een verbouwing. Ontvang persoonlijk advies van de experts en laat je vooral verrassen door de wereld van interieur.


Ook de specialisten van JASNO staan klaar om je te voorzien van inspiratie en advies omtrent shutters en houten jaloezieën. Op onze stand vind je allerlei soorten shutters; van dakramen tot draaikiepramen en van schuine ramen tot openslaande tuindeuren.  En wat dacht je van onze eyecatcher: een enorme ronde shutter! Ervaar op onze stand ook hoe eenvoudig onze elektrische houten jaloezieën te bedienen zijn met een afstandsbediening of via een app op je smartphone. Dit is het moment om onze producten te voelen, te zien en te ervaren. 

Ronde schutter

JASNO bij Stijlvol Wonen

JASNO shutters en blinds zijn dit jaar niet alleen te vinden op de JASNO stand. Ook in het magazinehuis van Stijlvol Wonen schittert onze raamdecoratie. Een compleet huis in de stijl van het magazine Stijlvol Wonen, waarbij onze shutters en houten jaloezieën ook een plekje hebben en je ze dus kan zien in een 'echt' interieur. Bovendien zijn ze ook nog te zien in speciale uitvoeringen. Vergeet dus ook zeker niet om hier een kijkje te nemen!

 

Bestel je tickets nu via vtwonen.nl/beurs of houd onze social media pagina's in de gaten voor gave winacties!

stijlvol wonen blog impressie beurs