Een gouden touch met shutters in Kampen

Het karakteristieke herenhuis van Ferry en Hendrik in Kampen is een prachtig pand met hoge plafonds en klassieke ornamenten. Wat ons direct opviel bij het eerste bezoek aan deze woning was de ontbrekende raamdecoratie. Niks, noppes, nada, niente. En dat terwijl de eetkamer aan de straatkant grenst. Niet heel prettig wanneer voorbijgangers kunnen zien wat er op het menu staat ;-) Vtwonen styliste Liza vroeg ons daarom mee te denken over raamdecoratie waarmee Ferry en Hendrik zowel de lichtinval als de privacy kunnen reguleren. De ideale kandidaat hiervoor: JASNO shutters!
 

Vraag een gratis kleurstaal aan van de shutters in Kampen

Shutters tegen inkijk

Een van de grote voordelen van onze maatwerk shutters is dat je de lamellen per paneel kunt onderverdelen in meerdere vlakken. Zo kun je bijvoorbeeld de onderste lamellen dichtzetten tegen inkijk, terwijl je de bovenste lamellen in hetzelfde paneel open laat voor lichtinval. Dat is precies wat Ferry en Hendrik nodig hadden in hun aan de straatkant grenzende eetkamer. Liza koos dan ook voor shutters zonder bedieningsstokje met lamelmaat M (76mm) in de kleur Signal Grey. Deze kleur matcht met het rustige kleurenpalet wat als basis is gebruikt in de rest van de woning. De shutters accentueren bovendien de hoogte van de glas in lood ramen. Samen met de gouden woonaccessoires en de goud gestucte schouw krijgt het nieuwe interieur van Ferry en Hendrik zo de allure die het verdient!
 

Shutters voor openslaande tuindeuren

De chique uitstraling van de eetkamer is ook doorgetrokken naar de tuinkamer. Voor de openslaande tuindeur koos Liza dezelfde shutters als aan de voorzijde van de woning. Opvallend aan deze shutters is dat het onderste gedeelte dicht is, de zogenaamde ‘raised panel’. Zo behoud je dezelfde strakke look van de deur en kunnen Ferry en Hendrik heerlijk tot rust komen in hun tuinkamer, met uitzicht op shutters.

Herhalingen vtwonen - 'Weer verliefd op je huis'!

De aflevering in Kampen was niet alleen de laatste aflevering met JASNO raamdecoratie, met deze aflevering komt er helaas ook een einde aan het nieuwe seizoen. Gelukkig hebben we de prachtige beelden nog van de make-overs met JASNO shutters in Haarlem en Rhoon. Wil je de afleveringen terugkijken? Dat kan via deze link.