Shutters voor metershoge ramen in vtwonen - weer verliefd op je huis

Toen we voor de eerste keer de drive-in woning van Wendy en Roeland in Rhoon binnenkwamen, werden we direct verblind door de felle zon. De vele (en hoge) raampartijen zorgden er bovendien voor dat het erg warm werd in de woning. Vtwonen styliste Marianne vroeg ons naar een gepaste oplossing voor dit probleem, ons antwoord: shutters!

Ontdek de mogelijkheden met shutters in onze gratis brochure

Shutters voor hoge ramen

Iedere hoge ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend. Marianne koos in Rhoon voor JASNO shutters in de kleur Cream Grey met lamelmaat L (89 mm). Deze warme naturel tint past uitstekend bij de rest van het gebruikte kleurenpalet in de woning. Zo creëert Marianne rust en eenheid in het interieur van Wendy en Roeland, iets waar het stel behoefte aan had. De shutters zijn dankzij de silent view bediening eenvoudig met de hand te bedienen, zodat Wendy en Roeland op ieder moment van de dag zelf de lichtinval kunnen bepalen.

Nu horen we je denken: maar hoe bedienen Wendy en Roeland de lamellen van de hoge shutters? Met onze telescopische bedieningsstok! Deze is uitschuifbaar tot 1,8 meter. Tel je eigen hoogte en armlengte hierbij op en je bedient gemakkelijk de shutter lamellen op een hoogte van 3,5 meter of hoger. De stok is verkrijgbaar via de JASNO webshop.

Shutters op een draaikiepraam

Ook op het draaikiepraam in de keuken hebben we JASNO shutters geïnstalleerd. Bijzonder hier is dat de shutters op het raam geplaatst zijn. Zo draait of kiept de shutter altijd mee met het raam wanneer je deze openzet. Heel handig! De raamboom is verlengd door middel van een koppelstuk, waarna deze op de shutter is geplaatst.

Aflevering gemist?

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de foto’s van deze make-over! Wil je de volledige aflevering nog eens terugkijken? Klik dan hier.

Wij bereiden ons voor op alweer de laatste make-over van het seizoen, tevens de laatste aflevering waarin onze raamdecoratie te zien zal zijn. Deze wordt uitgezonden op zondag 5 december om 18:55uur op SBS6. Kijk jij ook met een bakje pepernoten en gevulde speculaas op schoot?