Houten jaloezieën in een zwarte uitvoering met ladderkoord van het merk JASNO

Nieuw bij JASNO: Blinds met monocommando-ketting

In een tijd waar comfort en stijl een belangrijke rol spelen op interieurgebied breidt ook JASNO zijn collecties uit. Zo introduceerden we in 2019 de gemotoriseerde blinds met ladderkoord en ladderband. Deze elektrische houten jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening of via een app op je smartphone. Maar er is meer…

Bekijk de JASNO Blinds collectie
Zwolle groene blinds elektrisch
Houten jaloezieën, licht van kleur, van het merk JASNO in de keuken

Houten jaloezieën met monocommando-ketting

JASNO voegt een nieuwe optie toe aan de blinds, namelijk blinds met monocommando-ketting. De term klink wellicht wat ingewikkeld, maar het principe is heel simpel; met deze optie bedien je de houten jaloezieën namelijk door middel van één kunststof ketting. Dat wil zeggen dat de lamellen met dezelfde ketting zowel op te trekken als te tuimelen zijn. Hoe handig!

Een van de grote voordelen van blinds met monocommando-ketting is dat je minder kracht nodig hebt voor het optrekken van de lamellen. Ook zijn deze blinds strakker afgewerkt doordat er slechts één bedieningsmechanisme naast de jaloezieën hangt. Het oog wil natuurlijk ook wat.

 

Blinds kinderkamer

Kindveilige raamdecoratie

Blinds met een monocommando-ketting zijn bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. JASNO introduceerde de met een octrooi bezegelde hanger in 2016. In de hanger zit een mechanisme wat ervoor zorgt dat de ketting wordt doorgesneden wanneer er druk op de lus komt. Zo wordt verstrikking voorkomen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze blinds met monocommando-ketting? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom. Een JASNO dealer bij je in de buurt helpt je ook graag verder.

blinds monocommando ketting