4x Waarom het besteden van je vakantiegeld aan nieuwe raamdecoratie een goed idee is!

De vakantieperiode staat voor de deur en met het ontvangen van het langverwachte vakantiegeld staan velen van ons voor de vraag: hoe kunnen we dit extraatje het beste besteden? Natuurlijk is het boeken van een vakantie een goed idee, maar wat nou als je dit jaar je vakantiegeld duurzaam investeert én ook nog eens het vakantiegevoel blijvend in huis haalt? Met onze shutters en blinds bijvoorbeeld! Hoewel het misschien niet direct bovenaan je lijst stond, heeft het besteden van je vakantiegeld aan raamdecoratie diverse voordelen die je huis op meerdere manieren kunnen verrijken. We leggen je graag uit waarom.

Energie besparen met zwarte JASNO shutters
Elektrische blinds mancave Bennekom
Witte shutters van JASNO besparen energie
Grijze houten jaloezieën van JASNO om de zon te weren

Meer wooncomfort met nieuwe raamdecoratie

Kies je er dit jaar voor om thuis vakantie te vieren, dan kun je het vakantiegeld investeren in het upgraden van je wooncomfort. Dit kan bijvoorbeeld hét moment zijn om te kijken naar die prachtige shutters voor je openslaande tuindeuren of erker. Met onze shutters zorg je niet alleen voor een fraai aanzicht van je woning (want laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat), je reguleert ook heel gemakkelijk de lichtinval in huis en waarborgt je privacy. Comfort waar je dag in, dag uit plezier van hebt de komende jaren.

Met onze elektrische jaloezieën benut je dat comfort optimaal. Zo zet je de lamellen met één druk op de knop in de gewenste stand. Of koppel de bediening van de jaloezieën aan je smartphone en stel timers in waarop de blinds zich automatisch openen of sluiten. Zo heb je niet alleen twee of drie weken per jaar plezier van je vakantiegeld, maar jarenlang.

Zithoek vtwonen Ede met elektrische blinds

Investeren in duurzame raamdecoratie

Warme zomers of koude winters: onze shutters zijn een uitgelezen oplossing voor ieder seizoen. Dankzij de licht isolerende werking van het duurzame Paulownia hout zorgen JASNO shutters er in de zomer voor dat je huis lekker koel blijft. In de wintermaanden zorgen ze er juist voor dat de warmte binnenshuis blijft en niet verloren gaat via de ramen. Dat scheelt onderaan de streep van de energierekening. Zo investeer je je vakantiegeld op een duurzame manier en daar worden we allemaal blij van!

Isolerende shutters van JASNO

Vermeerder de waarde van je woning met shutters

Shutters zijn niet alleen functioneel en stijlvol, ze verhogen ook de waarde van je woning. Mocht je je huis ooit verkopen, dan pluk je daar de vruchten van. En wist je dat je shutters kunt financieren uit een bouwdepot? Raambekleding valt daar over het algemeen niet onder, maar shutters vormen een uitzondering. Dat komt doordat ze nagelvast aan je woning zitten en bij een eventuele verhuizing dus niet meegenomen kunnen worden, zoals zonnepanelen. Door ze te financieren uit een bouwdepot kun je elke maand een deel van de shutters aflossen.

JASNO shutters hout raamdecoratietrends 2023 woonkamer

Creëer meer sfeer met shutters en blinds

JASNO shutters en blinds zijn naast alle bovengenoemde redenen natuurlijk ook gewoon prachtige eyecatchers in huis. Ze vormen een ware toevoeging in je interieur en laten je woning aan de binnen- en buitenkant stralen. Zo creëren shutters in de slaapkamer of badkamer dat luxe hotel chique gevoel wat je van vakantie kent. Of wat dacht je van shutters op een vouwrailsysteem die je open en dicht kunt schuiven? Op deze manier haal je dat vakantiegevoel het hele jaar in huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden met JASNO raamdecoratie voor jouw woning? Download onze app en visualiseer hoe onze shutters en blinds voor jouw ramen staan. Voor meer inspiratie bezoek je het JASNO Inspiratiecentrum of een lokale dealer.

Slaapkamer witte shutters Bad Oeynhausen.jpg