Kunststof shutters in de kleur moss grey in de badkamer

Shutters voor de badkamer

Op zoek naar shutters voor in de badkamer? Met JASNO shutters geef je de badkamer een prachtig gezicht. De spatwaterproof, kunststof shutters en de vochtbestendige, houten shutters zijn de ideale raamdecoratie. Ze geven jouw badkamer dat heerlijke, ontspannen wellnessgevoel.

Witte shutters in de badkamer van JASNO
Shutters in de badkamer
Kunststof shutters van JASNO in de badkamer
 Kleine shutters in de badkamer impressie

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters

Onze Aqualine shutters zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Sterker nog, deze kunststof shutters zijn ideaal voor in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof en zijn spatwaterproof. Onze Aqualine shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor vele raamsoorten.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Kunststof shutters van JASNO in de badkamer, stijlvol donker met een wit vrijstaand bad

Geen zorgen over vocht

Een houten shutter in de badkamer, kan dat? Jazeker. De houten shutters van JASNO zijn behandeld met een speciale lak of olie. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kun je ze prima toepassen in je badkamer of wellnessruimte.

In tegenstelling tot de Aqualine shutters, mogen de Primewood shutters in de badkamer niet in direct contact met spatwater staan. Condens kunnen ze wel prima hebben zolang je de ruimte maar goed ventileert. Is je badkamer niet goed geventileerd? Dan adviseren wij om te kiezen voor onze Aqualine shutters.

Shutters in de badkamer voor een schuin raam - zwart

Creëer sfeer in je badkamer met shutters

In de badkamer wil je genieten in een ontspannen omgeving. Met shutters speel je eenvoudig met zonlicht. Zo bepaal je niet alleen de sfeer, maar zorg je ook voor geborgenheid en privacy. Door het verstellen van de lamellen kun je de inkijk van buitenaf verminderen en tóch nog licht in je badkamer laten. Of doe ze helemaal dicht en geniet van de sfeer die je krijgt met je badkamerverlichting.

Overweeg je shutters in de badkamer? Wij denken natuurlijk graag met je mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies.

Zwarte shutters van JASNO voor een schuin raam in de badkamer

Bewonder onze shutters in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.