Shutters in de erker jumbotron

Raambekleding voor de erker

In de erker wil je het licht en je privacy perfect kunnen regelen. Niet te veel als de zon schijnt, maar ook weer niet te weinig als het bewolkt is. De erker moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven!

 shutters in serre vtwonen product
 shutters in erker product wit vtwonen
 Shutters in de erker in de woonkamer product

Dan tref je in JASNO een uitstekende bondgenoot. Onze collectie bestaat uit shutters (binnenluiken) en jaloezieën (blinds). Elk product maken we op maat zodat je altijd een mooi en passend product voor de ramen in de erker hebt.

Zeer goede lichtregulatie met shutters en jaloezieën in de erker

Verstel traploos de lamellen van JASNO shutters en jaloezieën in iedere stand die je wilt. Zo kun je optimaal de lichtinval instellen in je erker. JASNO shutters met tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht, doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen of voor extra privacy en de bovenste open voor meer licht.

Isolerende eigenschappen van shutters en houten jaloezieën

JASNO shutters en jaloezieën zijn leverbaar in hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Door deze eigenschap zijn houten shutters en jaloezieën van JASNO perfect voor erkers. Ze maken je erker in de zomer koeler en in de winter zet je de shutters lekker open om veel licht en warmte van de zon binnen te krijgen. Een erker in je keuken? Kies dan voor Aqualine shutters, doordat we deze shutters van een hoogwaardig kunststof maken, zijn ze spatwaterproof. Ideale raamdecoratie dus voor de keuken (en andere vochtige ruimtes zoals de badkamer).

Bezoek ons inspiratiecentrum ➝
 Shutters in de erker in de woonkamer product