shutters kinderkamer 3

Shutters voor de babykamer

Toch wel een van de meest speciale ruimtes in je huis; de baby- of kinderkamer. Deze wil je uiteraard helemaal perfect maken voor je kroost. De juiste kleuren op de muur, de zachtste knuffels en het beste bedje, maar natuurlijk ook de juiste raamdecoratie! Shutters vormen een goede optie. Wil je weten waarom? Lees dan hieronder verder!

shutters kinderkamer Rödermark
Shutters in de slaapkamer met R-frame Vtwonen
Zwarte shutters van JASNO op een draaikiepraam
 Ronde shutter in toilet speciale raamvorm product

De perfecte mate van verduistering

Je baby verdient natuurlijk een heerlijke nachtrust, maar ook de dutjes overdag zijn ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling. De mate van verduistering van de raambekleding is hierin een aandachtspunt. Shutters hebben een hoge mate van verduistering en zorgen dus voor een donkere kamer, zelfs wanneer de zon buiten volop schijnt! Zo kan de baby (en jij) ook in de zomer genieten van een heerlijk slaapje. En een bijkomend voordeel; JASNO shutters zijn warmte werend waardoor het ook nog koel blijft in de babykamer.

Maatwerk shutters

De shutters worden bij ons precies op maat gemaakt. Kies de kleur, lamelmaat en bediening die bij de stijl van de babykamer past. Heb je een speciale raamvorm, bijvoorbeeld een rond of schuin raam? Ook dan zijn shutters de perfecte oplossing. De unieke vorm van het raam blijft prachtig zichtbaar en zorgt voor een ware eyecatcher in de kamer. Meteen een mooie manier om het kleine wonder vormen te leren en een speels interieur te creëren. 

Heeft de babykamer een draaikiepraam? Ook hiervoor bieden shutters de juiste uitkomst. Door de shutters op het raam te plaatsen, kan het raam gewoon blijven kiepen en draaien met de lamellen gesloten. Wil je het raam openen, maar niet de verduistering verminderen? Onze shutters kunnen ook vóór het draaikiepraam geplaatst worden. De shutter staat dan los van het raam, waardoor het raam gekiept kan worden terwijl de shutters dicht zijn. Je verliest dan geen verduistering, maar zorgt wel voor frisse lucht. 

 
Shutters voor een draaikiepraam

De transformatie naar kinderkamer

Wanneer je ooit zo kleine baby groeit en zichzelf ontwikkelt tot peuter, moet ook de kamer mee veranderen. JASNO shutters zijn tijdloos, duurzaam én gaan ontzettend lang mee. Bovendien zijn shutters uiterst kindvriendelijk, doordat er geen losse draden aan zitten. De raamdecoratie kun je in de transformatie naar kinderkamer dan in elk geval laten hangen!
 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Bestel hier een gratis brochure, maak een afspraak om ons inspiatiecentrum in Eersel te bezoeken of zoek hier een dealer bij jou in de buurt! 

 

 

shutters kinderkamer 3