Jaloezieen in de keuken jumbo

Blaas je keuken nieuw leven in met raamdecoratie

Lekker kokkerellen, genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap… In de keuken, daar leef je. Met raamdecoratie zorg je in de keuken voor een ongedwongen atmosfeer. Dankzij hun compromisloze kwaliteiten zijn de raamdecoratie producten van JASNO de ideale raambekleding voor in de keuken. Zo nemen jaloezieën niet teveel ruimte in beslag, zorgen ze voor veel lichtinval en kunnen ze de keuken ook koelen en verduisteren. Met de mogelijkheid om shutters te monteren op een railsysteem, kun je JASNO raamdecoratie bovendien ook plaatsen in een keuken met openslaande tuindeuren!

Witte shutters van JASNO voor keukenramen
Houten jaloezieën, licht van kleur, van het merk JASNO in de keuken
Shutters keuken Rödermark

Haal de natuur je keuken in met shutters of blinds

Kook je vaak met biologische producten of houd je van natuurlijk en gezond? Dan kan het uiterlijk van je keuken niet achterblijven. Gebruik natuurlijke materialen voor de aankleding van je keuken en vergeet hierbij de raamdecoratie niet. Onze shutters en blinds zijn leverbaar in het duurzame Paulownia hout. Met een beitstint blijft bovendien de houtstructuur zichtbaar en benadruk je het gebruik van natuurlijke materialen extra in de keuken. Uiteraard is het kiezen van een lakkleur ook mogelijk.

Frisse lucht van buiten naar binnen

Binnen schijnend daglicht en frisse lucht. Een draaikiepraam in de keuken is zo gek nog niet. De kookluchtjes blijven niet meer in huis hangen en ontsnappen naar buiten terwijl een fris windje zorgt voor verkoeling boven de warme pannen. Een kiep kantelraam in je keuken levert vele voordelen op. Maar welke raamdecoratie is er geschikt voor een draaikiepraam?

Shutters zijn een prachtige oplossing voor het bekleden van draaikiepramen. Plaats de shutters op het kantelraam of, als de dagkant diep genoeg is, vóór het kantelkiepraam. Zo geniet je van de frisse lucht van buiten én heb je de gewenste privacy.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
Draaikiepkraam witte shutters Bram thuis

Schone raamdecoratie in de keuken

In de keuken liggen stof en vette aanslag voortdurend op de loer. Het is belangrijk om je raambekleding in de keuken zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden. JASNO raamdecoratie reinig je gemakkelijk en snel.

Zo maak je shutters in luttele seconden eenvoudig stofvrij met een plumeau of Swiffer. Voor iets hardnekkigere vlekken gebruik je een licht vochtige doek. Je veegt de vlekken en aanslag dan eenvoudig van de lamellen af. Zo blijft er tijd over om extra lekkere gerechten te maken en te genieten van de mooie lichtinval in de keuken.