Vijftig tinten wit interieur: vtwonen schiet te hulp

Ruud en Ingrid zijn 28 jaar getrouwd en wonen al die tijd in dezelfde eengezinswoning in Heemskerk. Nu enkel nog de jongste van hun drie dochters thuis woont, vinden ze het hoog tijd om de woonkamer gezelliger te maken. Deze bestaat nu vooral uit verschillende wittinten en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo.

Smaakverschil

Een 'kleine' bijkomstigheid is dat Ruud het hier niet helemaal mee eens is. Het stel vindt het moelijk om hun verschillende stijlen samen te voegen. Zo houdt Ruud van industrieel met stevige materialen, terwijl Ingrid liever natuurlijke materialen met veel wit ziet. Ruud vindt bovendien dat ze te veel spullen heeft staan en ziet liever een rustiger interieur. Voor hem geldt: less is more.

Ze willen bovendien de ruimte helemaal anders indelen. Maar hoe precies, dát weten ze niet. De vele ramen en deuren maken het lastig om een andere zithoek te creëren. De keuken is eigenlijk ook niet meer helemaal naar wens.

Kortom: de ideale klus voor vtwonen styliste Eva van de Ven! Zij gaat de uitdaging aan om de stijlen van Ruud en Ingrid te combineren. Benieuwd welke raamdecoratie van JASNO zij kiest voor deze make-over?

Kijk dan a.s. zondag 3 november om 19:00 uur naar SBS6!