Licht en lente in huis met JASNO shutters

Influencers

Ontdek onze producten in de prachtige interieurs van deze influencers

JASNO werkt samen met een aantal bekende Instagram interieur influencers. Allen laten zij hun interieur zien als inspiratiebron, waarbij hun eigen stijl centraal staat. Onze producten schitteren in hun interieur. Een perfect voorbeeld hoe onze producten in verschillende stijlen en op verschillende manieren ingezet kunnen worden.

Laat je hieronder verrassen!

Huizejolie

Jolie is een echte interieurfreak, woonachtig in Venlo met haar man, 3 kinderen en teckel Harvey. Na een rigoureuze verbouwing is de woning nu een prachtig lichte oase. Naast content creator heeft Jolie ook een passie voor wandkleden en paper art, die ze zelf maakt en verkoopt via haar website.

Jolie heeft sinds begin 2023 shutters in de keuken en slaapkamers hangen, met een prachtig speciaal raam als kers op de taart. Deze shutters zijn de kleur Brown Oil (0476), met lamelmaat L.

Instagram @huizejolie
Huizejolie-JASNOshutters-special-slaapkamer

House.nthings

Mariëlle is dol op klussen en houdt er van om haar interieur telkens van nieuwe items te voorzien. Haar huis, te vinden in Noord-Brabant, is constant in verandering en gaat mee met de laatste trends. Naast haar Instagramaccount onderhouden is ze dol op sporten en shoppen.

Mariëlle heeft sinds midden 2023 shutters in de slaapkamer. Deze shutters zijn de deuren voor de kledingkast. Met lamelmaat S (63mm), kleur Signal White (9003) en een railsysteem zijn deze shutters de perfecte match voor de prachtige kamer.

Instagram @house.nthings
house.nthings-JASNOshutters-kastdeur-klein

7021instyle

7021instyle, oftewel het Instagram account van Nora staat in het teken van haar industriële en chique interieur. Haar interieur staat ook wel in het teken van de kleur 7021, dat verklaart ook haar Instagramnaam! 

Haar keuken- en kamerraam schitteren tegenwoordig met onze shutters met lamelmaat L (89mm) en kleur Matte Black (0413).

Instagram @7021instyle
7021Instyle-JASNOshutters-zwart-woonkamer

Thuisbijmij

Ellie houdt van verven, veranderingen in huis en het geven van de handigste tips. De afgelopen jaren geeft ze een inkijk in haar leven, zowel persoonlijk als op interieur gebied. Een prachtige lichte oase aan rust is haar thuis.

Ellie heeft 2 ramen in de keuken waarvoor onze shutters schitteren in de kleur Traffic White (9016) met lamelmaat M (76mm). De 2 ramen bevatten beide een draaikiepraam, waarvan we de raamkruk hebben vervangen met een platte raamkruk. Hierdoor valt deze volledig achter de shutters, maar kan het raam nog wel open wanneer de shutters volledig geopend zijn. 

Instagram @thuisbijmij
thuisbijmij-JASNOshutters-eetkamer-wit

Wendy_studiozinnig

Als opgeleid interieurarchitect werkt Wendy al ruim 25 jaar in dit vak, sinds 2005 zelfs met haar eigen studio 'Studio Zinnig'. Sinds 2016 bouwt ze ook dagelijks aan haar Instagramaccount, waarbij er momenteel meer dan 100k volgers haar interieurtips, inspiratie posts en dagelijkse leven volgen. Vanaf 2023 is ze volop bezig met het renoveren van een oud koloniehuis uit 1840. In haar nieuwe woning schitteren nu zowel JASNO shutters als JASNO blinds.

Wendy heeft houten shutters in de woonkamer, keuken en naast de voordeur. Deze shutters hebben lamelmaat L (89 mm) en zijn de kleur Matte Black (0413). In de badkamer hangen Aqualine shutters in de kleur RAL 9005 en met lamelmaat L. In de slaapkamers hangen blinds (houten jaloezieën) met 63 mm lamellen en ook in de kleur Matte Black (0413).

Instagram @wendy_studiozinnig
zwarte jaloezieën wendy studio zinnig