Info

Creëer sfeer in de woonkamer met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de bank je favoriete films en series te bekijken, de woonkamer heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëer je een sfeervolle omgeving en verander je de woonkamer in het visitekaartje van je huis. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in je woonkamer.

Mix shutters of jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en jaloezieën creëer je niet alleen een fraaie blikvanger in de woonkamer. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in je interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen geniet je ook van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op je jaloezieën of shutters.

Creëer sfeer in de woonkamer met JASNO shutters en gordijnen

 

Creëer sfeer in de woonkamer met houten jaloezieën JASNO

Speel met licht in de woonkamer

Met JASNO shutters en blinds creëer je een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de TV zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kies je voor shutters met een tussenverbinding.

De woonkamer zo open als je wilt

Heeft je woonkamer openslaande tuindeuren of een schuifpui? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug.

Ook swings komen prachtig tot hun recht voor openslaande deuren. Geniet van de aankleding en het zonwerende effect. Of schuif de raamdecoratie naar de zijkant van je raampartij om gebruik te maken van de doorgang en het uitzicht te bewonderen. 

 

Gratis inmeetafspraak Prijs berekenen Gratis Brochure Gratis kleurstalen

 

Raamdecoratie als zonwering

Door je raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houd je de woonkamer lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van je raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperk je de stookkosten. Compleet verduisterende raambekleding, zoals de black-out folds, maakt het voordeel nog groter. 

Warmte en gezelligheid met folds

JASNO folds hebben een stoer en robuust uiterlijk en stel je samen door een combinatie te maken uit diverse kleuren geweven papier en houten latten. Door de natuurlijke materialen haal je met folds een warme sfeer in huis.

In tegenstelling tot de black-out folds, houd je met de semi-transparante en light filtering versie niet al het zonlicht tegen. Hiermee creëer je juist een prachtige lichtinval in je woonkamer. Het binnenvallende zonlicht is iedere dag weer anders en maakt je woonkamer levendig en gezellig.

Warmte en gezelligheid met JASNO folds in de woonkamer

 

Decoreer je woonkamer met JASNO swings

Decoreer je woonkamer met swings

Dat de swings een echte eyecatcher voor je woonkamer zijn is meerdere malen bewezen. Ze zijn namelijk bekroond met een iF Award en een GIO Award. Het bijzondere aan de JASNO swings is dat de lamellen om en om in een andere stand gezet kunnen worden. Hierdoor creëer je een uniek 3D effect én een prachtige lichtinval. Dit maakt de swings naast functioneel ook nog eens erg decoratief. Ideaal voor het creëren van sfeer in je woonkamer.  

Al geschikte raamdecoratie voor je woonkamer, maar wil je de swings toch graag een plekje geven? Ze zijn ook prachtig als roomdivider.

 

Hoge en brede ramenserreserkers en doorgangen JASNO raamdecoratie maakt iedere raampartij in je woonkamer compleet.

Ga verder naar raamdecoratie voor de badkamer of vind een dealer in de buurt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.