Info
Top

Speciale raamvormen

Waar vind je een zonwering voor een rond, schuin of ovaal raam? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die je wilt. Juist bij speciale raamvormen komen shutters schitterend tot hun recht.

Rond raam, getoogd, ovaal, schuin, achthoekig…

Voor iedere raamvorm een passende shutter. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken! Heb je een rond raam? Of een schuin raam waar je geen raad mee weet? Maar ook een getoogd raam, ovaal raam of achthoekig raam, alles is mogelijk. Met onze shutters benadruk je de karakteristieke vorm van het raam, in tegenstelling tot gordijnen of andere raambekleding. En door de verstelbare lamellen kun je toch de privacy en de lichtinval regelen. 

Shutters juist bij speciale raamvormen

 

 

Shutters voor een rond, getoogd, ovaal, hoekig raam

Mogelijkheden van shutters op uw speciale raamvorm

Onze specialisten komen bij je thuis het raam opmeten zodat er passende shutters voor je raam worden besteld. Zo ben je er zeker van dat je een shutter op maat hebt, die perfect past op je raam. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kun je de shutters nog open maken om bij je raam te kunnen. Is dit bij jouw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat je het er in één keer kunt afhalen!

 

Ga verder naar shutters of houten jaloezieën voor een hoog raam of vind een dealer in de buurt.

 

JASNO shutters driehoekraam slaapkamer badkamer wit
Shutters op hoge ramen met een speciale vorm
JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO Shutters in het wit bij Bed & Breakfast La Suite te Brugge
Shutters op hoge ramen met een speciale vorm
JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO in B&B La Suite
Shutters op ramen met een speciale vorm en glas in lood
Shutters in een vergaderzaal
Webdevelopment & design by Fruitcake