Shutters voor hoge ramen wit 6meter jumbo

Raamdecoratie voor hoge ramen

Onze collectie raamdecoratie leent zich uitstekend voor hoge ramen. Met name shutters zijn een aanrader, want die kunnen we méters hoog maken. En dan maken we ook echt meters: 6 meter en hoger!

 Witte shutters van JASNO voor een raam van 6 meter hoog
Houten shutters van JASNO voor een hoog raam
Moss Grey shutters Smile
 houten jaloezieen wit voor hoog raam keuken impressie

Iedere hoge ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend. En shutters zijn voor elke ruimte geschikt, van de badkamer tot de slaap- en woonkamer. Ook met houten jaloezieën (blinds) kun je de hoogte in. Dankzij secuur maatwerk vind je bij JASNO altijd raambekleding die past bij jouw wensen en situatie. Tot in de puntjes meten en monteren onze dealers de gekozen JASNO raamdecoratie bij jou thuis.

Shutters tot 3.38m hoog uit één stuk!

Wij maken shutters tot een hoogte van 3.38m uit één stuk. De shutters krijgen eventueel één of twee tussenverbindingen voor extra stevigheid. Bovendien kun je dankzij de tussenverbinding de lamellen boven en onder apart openen en sluiten. Met behulp van een uitschuifbare bedieningsstok kun je de lamellen die niet binnen handbereik zijn gemakkelijk bedienen.

Jaloezieën zijn mogelijk tot een hoogte van 3,04m

Houten jaloezieën maken we voor ramen tot een hoogte van 3,04 m. Dus voor een raam tot 3 meter hoog kun je naast shutters ook bij ons terecht voor jaloezieën. Een prachtige oplossing voor je hoge ramen. Laat je informeren in ons inspiratiecentrum of tijdens een digitaal adviesgesprek. Of laat je inspireren door onze foto's van jaloezieën.

 Witte shutters van JASNO voor een raam van 6 meter hoog