JASNO in VTwonen – Weer Verliefd op je Huis Ede

Het is bijna zover! Aanstaande zondag 23 oktober ondergaat het interieur van Michel en Kelly in Ede een grootse metamorfose en JASNO mocht hiervoor de raamdecoratie leveren. Michel en Kelly vormen sinds vijf jaar een samengesteld multicultureel gezin samen met hun zoontje Zayn en Michels zoontje Kiman uit een vorige relatie. Michel heeft Javaanse, Surinaamse en Nederlandse roots, Kelly is half Indisch, half Nederlands.

Inmiddels wonen ze alweer bijna twee jaar in hun nieuwbouwwoning, maar zijn ze niet tevreden over de indeling en de inrichting van hun huis. Zo hebben ze de keuken in het midden van de ruimte geplaatst. Iets waar ze ontzettend veel spijt van hebben, omdat er weinig ruimte overblijft voor de eettafel. Ook missen ze hun roots in het interieur en daarnaast hebben Michel en Kelly compleet uiteenlopende woonsmaken. Aan vtwonen styliste Marianne de uitdaging om Michel en Kelly weer verliefd te laten worden op hun huis!

Scandinavisch versus goud en glitters

Michel is niet alleen groot fan van vtwonen, hij is ook ontzettend dol op koken voor zijn familie en vrienden. Voor hem is het dan ook erg belangrijk om lekker lang te kunnen tafelen. Hij ziet de keuken en het eetgedeelte graag als een rustige, ruime plek met een Scandinavische touch en grijstinten. Een snufje industrieel vindt hij ook erg mooi, alleen durft hij dat niet goed te combineren. Zijn motto: less is more!

Kelly daarentegen houdt van een interieur met een tropische touch, veel goud, panterprint en glitters. Zij ziet graag een zit- en eethoek met veel zitplaatsen en genoeg speelruimte voor de kinderen. Ze mist nu vooral persoonlijkheid en warmte in het interieur.

Gouden glitters

Raamdecoratie voor draaikiepramen en openslaande tuindeuren

Aan de voorzijde van hun woning in Ede hebben Michel en Kelly momenteel lichtgrijze overgordijnen hangen. Deze bedekken in gesloten stand de twee langwerpige draaikiepramen die grenzen aan het eetgedeelte in de keuken. Dezelfde gordijnen hangen voor de openslaande tuindeuren in de woonkamer. Styliste Marianne zal ook deze ramen meenemen in de make-over en raamdecoratie van JASNO kiezen voor het nieuwe interieur van Michel en Kelly.

Benieuwd hoe styliste Marianne de interieurwensen van Michel en Kelly combineert en voor welke raambekleding van JASNO zij kiest? Kijk a.s. zondag 23 oktober om 19:30 uur op SBS6 naar een nieuwe aflevering van VTwonen- Weer Verliefd op je Huis of bekijk de foto's in ons blog.

Overgordijnen openslaande tuindeuren Michel en Kelly vtwonen Ede