Zandkleurige shutters serre vtwonen Sint-Pancras

VTwonen make-over: JASNO shutters en elektrische jaloezieën in Sint-Pancras

Frans en Daniëlle wonen sinds drie jaar als samengesteld zeskoppig gezin in een vrijstaande woning in het Noord-Hollandse Sint-Pancras. Het huis heeft een bijzondere indeling; een centrale woonkamer die grenst aan twee hallen en ook nog in verbinding staat met de keuken en tuin. Qua inrichting laat het echter te wensen over. Frans en Daniëlle hebben hun eigen inboedel gemixt met die van de vorige bewoners waardoor er sfeer en eenheid ontbreekt in het interieur. En aangezien Frans en Daniëlle het amper eens kunnen worden over een bloempot in het tuincentrum, hebben zij de hulp van het vtwonen team ingeschakeld. Gelukkig weet stylist Frans Uyterlinde wel raad met hun interieurprobleem!

Zandkleurige shutters serre vtwonen Sint-Pancras close-up
Shutters en houten jaloezieen woonkamer vtwonen Sint-Pancras
Houten jaloezieen keuken vtwonen Sint-Pancras
Shutters serre zandkleur vtwonen Sint-Pancras

Kapotte raamdecoratie

De open woonkamer met prachtige serre en schouw was één grote ruimte die, volgens Frans en Daniëlle, niet goed benut werd. In de serre hingen bovendien kapotte papieren plisségordijnen van de vorige bewoners. Deze gordijnen weerden het daglicht en de warmte niet goed, waardoor het in de zomer erg warm kon worden op deze plek in huis. Jammer voor Daniëlle, want zij wil de serre graag als werkplek gebruiken. Bij de overige ramen in de woonkamer en keuken hingen stoffen vouwgordijnen. Ook deze raambekleding was nodig toe aan een upgrade.

Visualiseer shutters en blinds in jouw interieur met de gratis JASNO app
Plissegordijnen serre vtwonen Sint-Pancras

Combineren: veel kleur versus industrieel

Na het bestuderen van de moodboards van Frans en Daniëlle zijn de verschillen duidelijk voor stylist Frans: Daniëlle houdt van veel kleur en romantische accessoires en Frans wordt blij van een strak interieur met weinig tierlantijntjes. Een roze muur of stoel in combinatie met veel hout mag wat Daniëlle betreft dan ook zeker niet ontbreken in het nieuwe interieur. Frans daarentegen houdt van bakstenen muren, grof hout, veel groen, stalen deuren en shutters!

Het is stylist Frans gelukt om beide woonsmaken terug te laten komen in het nieuwe interieur van Frans en Daniëlle. Goud- en bruintinten vormen hier de basis. De stalen deuren in een goudtint schermen de serre gedeeltelijk af en de roze tegels op de schouw passen bij de wensen van Daniëlle.

Shutters in de serre

Gelukkig is stylist Frans de raamdecoratie niet vergeten in zijn nieuwe interieurplannen. Hij geeft gehoor aan de wens van bewoner Frans en kiest in de serre voor onze houten shutters in de kleur Beach White; een zandkleurige tint die mooi blendt bij de rest van het interieur. De lamellen in maat S (63mm) en de silent view bediening zorgen voor een strakke look. Opvallend zijn de twee kleine driehoek ramen in de serre: ook die zijn bekleed met onze maatwerk shutters. Het grote voordeel is dat de shutters in de serre een deel van de warmte buitenhouden. Zo heeft Daniëlle ook tijdens de warme zomermaanden een aangename koele werkplek. Bovendien kan ze de lichtinval heel eenvoudig reguleren door de lamellen in de gewenste stand te kantelen. Ze kan de shutters in de dakramen bijvoorbeeld dichtzetten met onze uitschuifbare bedieningsstok om felle zonnestralen te weren, terwijl de shutters daaronder open blijven om het daglicht binnen te laten. Een ware aanwinst voor de serre dus!

Vraag onze vernieuwde brochure aan
Houten shutters serre en houten jaloezieen woonkamer Sint-Pancras vtwonen

Elektrische jaloezieën voor openslaande tuindeuren

Voor de openslaande tuindeuren en het raam naast de schouw koos Frans elektrische houten jaloezieën van JASNO in de kleur Grey Oil en met ladderband (25mm). De lamellen zijn in dezelfde breedte gekozen als de shutters (63mm), om zo meer rust en eenheid te creëren in de woonkamer. De houten jaloezieën zijn te bedienen via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. In de keuken koos Frans voor dezelfde jaloezieën om zo nog meer harmonie te creëren in huis.

Wij wensen Frans en Daniëlle ontzettend veel woonplezier met hun nieuwe interieur vol shutters en houten jaloezieën!

Heb je de make-over in Sint-Pancras gemist of wil je de aflevering terugkijken? Klik dan hier.

Bezoek een JASNO verkooppunt
Elektrische houten jaloezieen zandkleur vtwonen Sint-Pancras woonkamer