Vinkeveen vtwonen woonkamer

Vtwonen make-over; shutter in Velux dakraam én elektrische jaloezieën in Vinkeveen

Laurenske en Nicole leren elkaar drie jaar geleden kennen via een datingapp. Door corona versnelt het proces van samenwonen en trekt Nicole bij Laurenske in zonder eigen meubels mee te nemen. De bijzondere hoekwoning van Laurenske ligt aan de Vinkeveense Plassen, met prachtig uitzicht op het water, en heeft een compacte woonkamer met een trap in het midden en veel raampartijen. De inrichting is kaal en past niet bij de interieurstijlen van zowel Laurenske als Nicole. Ook de gedateerde keuken vinden beide dames niet mooi. De interieurstijlen lopen overigens ver uiteen: Nicole houdt van strak en modern, Laurenske houdt van bohemian en rust. De taak aan stylist Frans om van deze prachtige hoekwoning een mooi thuis te creëren voor het stel.

Vinkeveen vtwonen
Vinkeveen vtwonen blinds
Vinkeveen vtwonen blinds keuken
Vinkeveen shutter velux

Compromis met raamdecoratie

De woning van Laurenske en Nicole heeft heel veel ramen. Ze houden allebei van het binnen-buiten gevoel, wat met deze enorme hoeveelheid ramen goed tot uiting komt in het interieur. Echter zorgt dit ook al snel voor weinig privacy en in de zomer voor een enorme hoeveelheid zonlicht in huis. Na lang wikken en wegen hebben ze door middel van een compromis gekozen voor rolgordijnen in de woonkamer. In de keuken hangen verouderde jaloezieën in een donkere kleur. Tot slot hangen er in de slaapkamer kapotte gordijnen en is het Velux dakraam bekleedt met een rolgordijn. Gelukkig weet stylist Frans wel raad met al deze raampartijen: JASNO shutters en houten jaloezieën!

Vinkeveen voor

Elektrische jaloezieën in de woonkamer en keuken

Stylist Frans heeft voor zowel de woonkamer als de keuken gekozen voor elektrische houten jaloezieën met ladderband (25mm). De kleur Cream Grey past perfect in het lichte kleurenpalet van het vernieuwde interieur. Door alle JASNO blinds identiek te maken in zowel de woonkamer als de keuken ontstaat er rust en eenheid op de benedenverdieping van de woning. Bovendien kan het stel zowel genieten van het uitzicht en de lichtinval als van hun privacy, door de lamellen een tikje te kantelen. De ideale raambekleding voor hun woning dus!


De houten blinds zijn elektrisch te kantelen via de smartphone én je kunt ze automatisch laten openen en sluiten op bepaalde tijden door middel van standaard instellingen. Wel zo gemakkelijk met zoveel ramen in huis. 

Vinkeveen close up jaloezieën

Shutter in Velux raam en houten jaloezieën: rust in de slaapkamer

Ook de slaapkamer verdient een vernieuwing. Om hier echt te ontspannen moet deze plek wat meer rust uitstralen en tot op heden ontbreekt dat. Stylist Frans zorgt ervoor dat het een ware oase wordt. Door de lichte kleuren op de muur, de kunstwerken en de vloer is er een neutrale basis gecreëerd. Door onze houten jaloezieën hieraan toe te voegen, wordt de slaapkamer omgetoverd in een luxe rustplek. De JASNO blinds zijn hetzelfde uitgevoerd als de benedenverdieping om de eenheid in het huis te bewaren. Bovendien heeft stylist Frans gekozen voor een shutter in het Velux dakraam, ook in de kleur Cream Grey. Zo past ook dit raam in het perfecte interieurplaatje van Frans.  

Vinkeveen slaapkamer vtwonen

Een geslaagde make-over vinden zowel de bewoners als stylist Frans en uiteraard zijn wij het daar ook helemaal mee eens! Zelf geïnspireerd geraakt door deze make-over? Vraag hier onze gratis brochure aan, vind een JASNO verkooppunt bij jou in de buurt of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij al je vragen en jou mee te nemen in de wereld van JASNO.