Jumbotron draaikiepramen JASNO shutters keuken Leusden

Voor elk raam een passende shutter in Leusden

In de laatste aflevering van dit seizoen vtwonen- weer verliefd op je huis wordt de woning van de bourgondische Vivian, Sjoerd en hun dochter Kiki aangepakt. Het stel vindt het lastig om de benedenverdieping in te richten op een manier waar ze beiden tevreden mee zijn. Zo is Vivian dol op de landelijke woonstijl en antieke meubels, terwijl Sjoerd houdt van strakke zwart/witte meubels met weinig poespas. Tijd voor vtwonen styliste Marianne om de handen uit de mouwen te steken en hun uiteenlopende woonsmaken samen te brengen.

Shutters vouwrails vtwonen woonkamer Leusden
JASNO shutters eetkamer Leusden
Shutters vouwrails woonkamer Leusden vtwonen
JASNO shutters draaikiepraam vtwonen keuken

Meer sfeer en warmte

Voor zijn werk zit Sjoerd veel in het buitenland, dus een fijn thuis is zowel voor hem belangrijk als voor Vivian en Kiki die veel alleen thuis zijn. De vierkante woonkamer straalt momenteel niet de warmte en gezelligheid uit waar het gezin naar op zoek is. Het eetgedeelte en de keuken bevinden zich bovendien ver uit elkaar waardoor de inrichting op de benedenverdieping geen eenheid uitstraalt. De witte muren en het ontbreken van raamdecoratie in zowel de woon-en eetkamer als in de keuken, zorgt voor weinig sfeer. Bovendien is er veel inkijk en weinig privacy.

Leusden raampartij straatkant inkijk

Privacy regelen met shutters

Na het bekijken van de moodboards, ging styliste Marianne aan de slag met het blenden van de uiteenlopende woonsmaken. De eetkamer, grenzend aan de straatkant, onderging de grootste metamorfose. Marianne toverde deze ruimte om tot een ware loungeruimte. Het behang en de akoestische panelen tegen het plafond creëren een warme, gezellige sfeer. Marianne koos hier voor shutters van JASNO: de ideale raamdecoratie voor Vivian en Sjoerd om licht en privacy te regelen in deze ruimte die grenst aan de straatzijde en waar je geen inkijk wenst. De shutters in de kleur Signal White (9003) met silent view bediening en lamelmaat M (76mm) versterken het luxueuze gevoel in de nieuwe eetkamer. De lamellen zijn opgesplitst in meerdere delen die los van elkaar te bedienen zijn, zodat Vivian en Sjoerd zelf kunnen bepalen welke gedeeltes ze open of dicht zetten. Op deze manier kunnen ze bijvoorbeeld heel eenvoudig de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers weren tijdens het gezamenlijke eetmoment. Ook wel zo prettig!

JASNO shutters eetkamer vtwonen Leusden

Shutters voor het draaikiepraam

Net zoals in de eetkamer, koos Marianne ook in de keuken voor shutters van JASNO in de kleur Signal White, met silent view bediening en lamelmaat M (76mm). Zo ziet het vooraanzicht van het huis er strak en eenduidig uit. De shutters in de keuken zijn gemonteerd op de draaikiepramen. De shutter beweegt dan mee tijdens het openkiepen of opendraaien van het raam. Dankzij de schuine montagebalk kan het raam bovendien een stuk verder open worden gedraaid dan met een reguliere montagebalk. Tijdens het koken kunnen Sjoerd en Vivian voortaan gemakkelijk de gewenste privacy regelen dankzij de geplaatste shutters met verstelbare lamellen.

Shutters draaikiepraam JASNO keuken vtwonen Leusden

Shutters op vouwrails voor openslaande tuindeuren

In de nieuwe woonkamer van Sjoerd en Vivian voeren zachte, warme tinten de boventoon. Opvallend is de grote houten wandkast. Maar ook de raamdecoratie springt bij binnenkomst direct in het oog. Om eenheid te creëren op de gehele benedenverdieping, plaatste Marianne ook in de woonkamer shutters van JASNO, hier op een vouwrailsysteem. De shutters zijn geplaatst voor de openslaande tuindeuren. Dankzij de vouwrail zijn de panelen heel eenvoudig naar de zijkant te schuiven, zo creëer je een gemakkelijke doorgang naar de tuin. Styliste Marianne koos voor shutters in de kleur Signal White met silent view bediening en lamelmaat XL, oftewel 114mm. Dit is de grootste lamelmaat uit de JASNO collectie en komt extra goed tot zijn recht bij grote raampartijen. Al met al een zeer geslaagde laatste make-over!

Wij wensen Sjoerd en Vivian veel woonplezier toe met hun nieuwe shutters!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met onze shutters of houten jaloezieën in jouw interieur? Kom eens langs in ons Inspiratiecentrum of bij een van onze dealers en laat je inspireren!

Shutters openslaande tuindeuren vtwonen Leusden woonkamer