JASNO shutters in Lisse bij vtwonen - weer verliefd op je huis!

In de laatste aflevering van dit seizoen vtwonen – weer verliefd op je huis! kreeg de jaren ‘30 woning van Judith en Roy in Lisse een make-over. En wat voor een! Het interieur was een veilig compromis van grijze en witte accessoires. Styliste Fietje bestudeerde de uiteenlopende woonsmaken van het stel en wist het interieur om te toveren tot een warm, samenhangend geheel. Om de beachy vibes van Judith een plekje te geven, koos Fietje voor JASNO shutters als raamdecoratie. In dit blog lees je alles over de gekozen raambekleding in het nieuwe interieur van Judith en Roy.

Shutters keuken zonlicht - Lisse vtwonen
Shutters woonkamer Old White Lisse - vtwonen
Shutters keuken Old White - Lisse vtwonen detail
Shutters woonkamer overwiew Lisse - vtwonen

JASNO shutters voor het ultieme strandgevoel

De leefkeuken van Judith en Roy is de lichtste plek in huis. Door de brede raampartij en het schuine serredak kan het hier in de zomer behoorlijk warm worden. Dankzij de isolerende werking van onze houten Primewood shutters, blijft een deel van de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen. De ideale oplossing!

Fietje koos ervoor om alle raampartijen in de keuken te bekleden met JASNO shutters in de kleur Old White. Deze lichte, gebeitste lamellen met houtnerf creëren direct het strandgevoel waar Judith zo van houdt. De shutters zijn op een railsysteem geplaatst zodat de panelen naar de zijkant kunnen worden geschoven als een harmonica. De lamellen in maat S (63mm) zijn eenvoudig te bedienen dankzij de verticale bedieningsstok. Zo kunnen Judith en Roy de gewenste mate van lichtinval en inkijk regelen.

Vraag een gratis Old White shutter kleurstaal aan ➝
Shutters keuken Old White Lisse - vtwonen

Rust en eenheid dankzij shutters

In de woonkamer plaatsten we shutters in dezelfde kleur en uitvoering als in de keuken. Dit zorgt voor eenheid, iets wat ontbrak in het oude interieur van Judith en Roy. De shutters in Old White sluiten naadloos aan bij de rest van het kleurenpalet waar lichte grijs-en bruintinten de boventoon voeren. De panelen zijn bovendien eenvoudig te openen om zo de ramen te kunnen schoonmaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen met onze shutters? Kom langs in ons inspiratiecentrum of bezoek een dealer bij je in de buurt voor een gratis adviesgesprek. Heb je de make-over in Lisse gemist of wil je de aflevering terugkijken? Klik dan hier.
 

Vraag onze gratis brochure aan ➝
Shutters woonkamer Old White Lisse - vtwonen