shutters in de erker jumbotron vtwonen

Shutters en elektrische jaloezieën in Bennekom

Ook de tweede vtwonen make-over met onze raamdecoratie is een feit, en wat hebben we genoten van deze aflevering in Bennekom! Het interieur van Leon, Pauline en hun drie zoons werd grondig aangepakt door vtwonen stylist Frans. Het sportieve gezin woonde al een tijdje in de boerderij van Leons ouders, maar het échte thuisgevoel ontbrak. Ze misten vooral eenheid en een moderne touch in het interieur. Gelukkig zag stylist Frans door de bomen het bos nog wél!

Vraag een gratis kleurstaal aan van de blinds in Bennekom!
Grijze shutters half rond raam Bennekom_0
Woonkamer Bennekom shutters grijs
Bloemenbehang deur Bennekom
Grijze shutters raam zijkant Bennekom

Interieur vol rust en eenheid

Frans is erin geslaagd om het nieuwe interieur van Pauline en Leon om te toveren tot een oase van rust. Het gebruik van crèmekleurige tinten en grijstinten in de woonkamer, speelkamer en de keuken zorgt voor verbinding van alle ruimtes en dus eenheid in de gehele woning. Door de raamdecoratie in dezelfde lichte tinten te kiezen blendt ook deze zich mooi in het geheel. Met het bloemenbehang haalt Frans niet alleen de natuur in huis, maar creërt hij ook ook de vrouwelijke touch waar Pauline zo naar verlangde.

Woonkamer Bennekom bloemenbehang

Shutters voor een speciale raamvorm

In de woonkamer trekt het schitterende half ronde raam direct alle aandacht naar zich toe. Om het boerderijgevoel in het interieur te versterken en om de bijzondere raamvorm te accentueren, koos Frans voor houten binnenluiken (shutters) van JASNO in de kleur Grey White. Door te kiezen voor lamelbreedte L (89mm) wordt de grootte en breedte van het raam extra benadrukt. Aan de zijkant van de woonkamer is gekozen voor dezelfde kleur shutters om zo eenheid te creëren. De shutters zijn uitgerust in de silent view uitvoering (zonder bedieningsstokje) voor een rustige uitstraling.

Vraag een gratis kleurstaal aan van de shutters in Bennekom!
Grijze shutters half rond raam Bennekom

Elektrische jaloezieën in de speelkamer

Voor de zoons van Pauline en Leon is er een heuse speelkamer ingericht. Omdat de jongens dol zijn op technische snufjes, heeft Frans in deze ruimte gekozen voor elektrische jaloezieën. Dankzij de gekoppelde WiFi-hub kunnen de jongens de blinds eenvoudig met een app op hun smartphone bedienen. Stylist Frans koos voor houten jaloezieën in de kleur Cream Grey en met lamelbreedte 50mm. Als finishing touch zijn de jaloezieën afgewerkt met met smalste ladderband (25mm) in de kleur Beige uit de JASNO collectie.

Elektrische blinds mancave Bennekom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen met onze elektrische jaloezieën en shutters? Kom eens langs in ons inspiratiecentrum voor een gratis adviesgesprek en ervaar het gemak van onze raamdecoratie!

Heb je de make-over in Bennekom gemist of wil je de aflevering terugkijken? Klik dan hier.