Shutters in Eindhovense Kazerne

In het centrum van Eindhoven vinden we een groot pand bestaande uit een voormalige marechausseekazerne en een industriële loods van de gemeentereiniging. De voormalige marechausseekazerne is een van de oudste panden in de binnenstad en wordt gezien als erfgoed van de stad. Na jarenlange leegstand is de loods vandaag de dag omgetoverd tot een culturele hotspot waar eten, drinken, slapen en design samenkomen: De Kazerne.

 Zwarte shutters driehoekraam kazerne product
 draaikiepraam detail zwarte shutters impressie
Speciale raamvorm driehoek draaikiep zwart Shutters kazerne homepage
kazerne zwarte shutters driehoek special buiten aanzicht impressie

Home of design

Bij Kazerne kun je heerlijk eten, drinken en werk van wereldklasse designtalent bekijken óf ertussen slapen. Het pand heeft 8 luxe kamers, suites en lofts, waarvan de Paljas loft er een is. Uniek aan de Paljas loft is de grote hoekige, glazen façade, die uitzicht biedt over de grote binnenplaats. Om de gasten zowel voldoende privacy als lichtinval te bieden, is hier gekozen voor JASNO shutters.

Zwarte shutters van JASNO

De stijlvolle binnenluiken zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort, ideaal voor speciale raamvormen. De shutters vormen de finishing touch in deze ruimte.

 draaikiepraam detail zwarte shutters impressie

Slapen onder de shutters

Door het kantelen van de lamellen creëer je eenvoudig een prachtig lichtspel, ook bij draaikiepramen. In de Paljas loft zijn de shutters op het draaikiepraam geplaatst, zodat de shutter samen met het raam mee kiept of draait.

Ga eens een nachtje slapen in de Paljas loft en ervaar de toegevoegde waarde van shutters in je interieur. Of breng een bezoek aan de Kazerne tijdens de Dutch Design week.

Speciale raamvorm driehoek draaikiep zwart Shutters kazerne homepage