shutters jaloezieën woonkamer JASNO

Shutters en blinds in volledig gerenoveerde Duitse boerderij

Rust, licht en comfort: dat zijn de sleutelwoorden in het nieuwe interieur van deze gerenoveerde boerderij. De 18 eeuwse boerderij in Duitsland is vandaag de dag onherkenbaar. Na vele renovaties straalt het moderniteit en luxe uit. Na een landbouwboerderij en manege is het nu de thuisbasis van een professionele wielrenster. Lees en kijk hieronder verder...

shutters railsysteem eetkamer openslaande tuindeuren
shutters jaloezieën woonkamer JASNO
Kunststof shutters van JASNO in de badkamer
blinds houten jaloezieën keukenraam JASNO

Shutters en blinds in dezelfde ruimte

De bewoonster koos voor JASNO shutters en JASNO blinds in haar Scandinavische interieur. In de leefkeuken met aansluitend woon- en eetkamer zien we een combinatie van deze raamdecoratie. De witte keuken zorgt voor een rustige en kalme sfeer, waarbij een groot kookeiland het middelpunt vormt. De grote ramen die tot aan de grond komen, zorgen voor veel lichtinval. Door de plaatsing van witte shutters, in silent view uitvoering, is deze lichtinval goed te regelen. Voor het raam bij de wasbak is gekozen voor houten jaloezieën. Deze zijn in dezelfde witte tint als de shutters gekozen om op deze manier eenheid en rust te behouden. Bovendien zijn de houten jaloezieën gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek, mochten er tijdens het koken wat spetters op komen.

Wanneer we doorlopen naar de eethoek, lopen we langs een enorme raampartij met openslaande tuindeuren. Deze zijn bekleed met shutters op een railsysteem. Hierdoor schuif je de shutters gemakkelijk aan de kant om te genieten van het buitenleven. De ramen boven de hoekbank zijn bekleed met houten jaloezieën, wederom in dezelfde wittint als de shutters. De jaloezieën zijn afgewerkt met een witte ladderband voor een moderne, strakke look.

witte shutters en blinds keuken JASNO

Shutters in combinatie met gordijnen

Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer zijn de shutters en houten jaloezieën gecombineerd met lichte gordijnen. Deze creëren extra sfeer en een mooie aankleding van de ruimte. Bovendien zorgen de gordijnen in de slaapkamer voor extra verduistering. Shutters vallen wel in de hoge verduisteringscategorie, maar zijn niet 100 procent verduisterend. Door er gordijnen bij te hangen, blok je net de laatste lichtstraaltjes voor een nog betere nachtrust. Ook in de badkamer vinden we dezelfde witte shutters, enkel zijn deze in een Aqualine uitvoering. De kunststof shutters zijn spatwaterproof, ideaal dus voor boven het bad. 

De raamdecoratie vormt een rode draad in het prachtige lichte interieur van deze woonboerderij. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze shutters en blinds? Kom langs in ons inspiratiecentrum te Eersel, vraag een gratis brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
shutters slaapkamer wit met gordijnen